Soutěž o seriál THE SIMPSONS na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál THE SIMPSONS na DVD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 14 lety

Re:

Omlouvám se. Nevím, proč se to nezobrazuje… obrázek nestihnu do večera opravit (jse v práci až do večera), proto jsem otázku i odpověď napsal pod obrázek. Záhada.

Re: Re:

Díky. No je to nějaká IT záhada. Po restartu počítače a novém najetí na článek se to tak 3× zas objevilo a pak už ne.

super. díky za opravu. Další záhada: Nah :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Geo vložený před 14 lety

super. díky za opravu. Další záhada: Nah :-)

Re:

nikdo mi neodpovídejte, nechci vypadnout ze soutěže…

Parádní soutěž!!! :-D

Nah

mám takovej dotaz, co to znamená ,,NAH´´ ?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Danny125 vložený před 14 lety

Nah

mám takovej dotaz, co to znamená ,,NAH´´ ?

Re: Nah

To si budete muset najít sami. :-)

:-) Koukám že se naučím několik „ways of saying not“

ja to nemuzu najit ani v jednom ze 4 slovniků :-( :-( :-D

Tentokrát se mě ta soutěž hodně líbí. :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Danny125 vložený před 14 lety

ja to nemuzu najit ani v jednom ze 4 slovniků :-( :-( :-D

Re:

A co zkusit slovník na HFE :-D

Opraveno

Chyba opravena. Z nějakého důvodu jsem měl nastaveno, aby se animace přehrála jen jednou… A přitom to byla víceméně kopie té první animace, která fungovala…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od zajickis vložený před 14 lety

Re:

A co zkusit slovník na HFE :-D

Re: Re:

:-) What's great idea! (Nebo Macmillan online)

citoslovce

pozorně jsem studovala článek o citoslovcích, ale mám pořád přetrvávající pocit, že to jsou zvuky neandrtálců :-) a jak v tom mám poznat, co tím výkřikem chtěli říct? :-)

To jsou tak krásné odpovědi. S těmito výrazy jsem se nikdy nesetkala, ani je od žádného rodilého mluvčího neslyšela. Marek a strýček Google nás opravdu obohacují. :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Mandy28 vložený před 14 lety

To jsou tak krásné odpovědi. S těmito výrazy jsem se nikdy nesetkala, ani je od žádného rodilého mluvčího neslyšela. Marek a strýček Google nás opravdu obohacují. :-D

Re:

Já je v HIMYM slyším pořád, myslím, že zvuky, které vydáváme my, by cizinec také těžko identifikoval – vemte si takové voe, šmarjá a takové to hm hm, co vydáváme jako souhlas, to se ani nedá napsat (no dalo by se, se značkou pro glottal stop,ale tu nějak nemám) :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.