Re:
Já si myslím, že mám ty správné sestry, ale která to je, netuším :c) Ale co, jdu to poslat… :c)
Re: Re:
I na to byla jedna otázka. Kdo jí ale nechytl, musí se strefovat…
Komentáře k článku: Soutěž o seriál THE SIMPSONS na DVD
Re:
Já si myslím, že mám ty správné sestry, ale která to je, netuším :c) Ale co, jdu to poslat… :c)
I na to byla jedna otázka. Kdo jí ale nechytl, musí se strefovat…
budem zaradena do losovania ked som poslala spravu teraz? :/ ja som mysella ze az 25.3 konci tato sutaz
budem zaradena do losovania ked som poslala spravu teraz? :/ ja som mysella ze az 25.3 konci tato sutaz
Re:
Vzhledem k tomu, že v pravidlech je napsáno: Termín odeslání soutěžních tipů je 24. března 24:00! Později zaslané příspěvky nebudou do slosování zařazeny, tak bych řekla, že do losování už zařazena nebudeš…taky jsem jednou propásla termín odeslání odpovědi a pěkně jsem si nadávala, protože jsem si ty seriály, o které se soutěžilo, fakt moc přála vyhrát.
Re:
Přesně tak. Dnes už bude vylosování vítězů. Už jsme chtěl losovat v noci, ale bylo už pozdě, tak jsem to nechal na dnešek.
A hlavně, upozornění na termín odeslání tam vždy uvádím. Když je napsáno na banneru od kdy do kdy soutěž probíhá, může to zahrnovat i den losování apod.
Re:
No, ale Váš tip stejně není správný, jak tak koukám, takže se nemusíte tlouct do hlavy, že jste termín propásla.
Re:
Stalo se mi to samé…:(
Re:
Stalo se mi to samé…:(
Vy jste alespoň tipovala správně. Škoda, no.
Re:
Navíc, psalo se to i úplně na začátku soutěže v pravidlech:
„Vaším úkolem je odpovědi pečlivě sledovat a podle nich v desátý den soutěže (24. března) správně určit, kterou postavu mám na mysli.“
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.