Soutěž o seriál THE SIMPSONS na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál THE SIMPSONS na DVD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lenka vložený před 14 lety

Re:

Já si myslím, že mám ty správné sestry, ale která to je, netuším :c) Ale co, jdu to poslat… :c)

Re: Re:

I na to byla jedna otázka. Kdo jí ale nechytl, musí se strefovat…

budem zaradena do losovania ked som poslala spravu teraz? :/ ja som mysella ze az 25.3 konci tato sutaz

Odkaz na příspěvek Příspěvek od evulienka51 vložený před 14 lety

budem zaradena do losovania ked som poslala spravu teraz? :/ ja som mysella ze az 25.3 konci tato sutaz

Re:

Vzhledem k tomu, že v pravidlech je napsáno: Termín odeslání soutěžních tipů je 24. března 24:00! Později zaslané příspěvky nebudou do slosování zařazeny, tak bych řekla, že do losování už zařazena nebudeš…taky jsem jednou propásla termín odeslání odpovědi a pěkně jsem si nadávala, protože jsem si ty seriály, o které se soutěžilo, fakt moc přála vyhrát.

Re:

Přesně tak. Dnes už bude vylosování vítězů. Už jsme chtěl losovat v noci, ale bylo už pozdě, tak jsem to nechal na dnešek.

A hlavně, upozornění na termín odeslání tam vždy uvádím. Když je napsáno na banneru od kdy do kdy soutěž probíhá, může to zahrnovat i den losování apod.

Re:

No, ale Váš tip stejně není správný, jak tak koukám, takže se nemusíte tlouct do hlavy, že jste termín propásla.

Re:

Stalo se mi to samé…:(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Filipa K. vložený před 14 lety

Re:

Stalo se mi to samé…:(

Re: Re:

Vy jste alespoň tipovala správně. Škoda, no.

Re:

Navíc, psalo se to i úplně na začátku soutěže v pravidlech:

„Vaším úkolem je odpovědi pečlivě sledovat a podle nich v desátý den soutěže (24. března) správně určit, kterou postavu mám na mysli.“

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.