Zvukové nahrávky na HFE

Komentáře k článku: Zvukové nahrávky na HFE

Konečně funguje

Gratuluju, už Vás zase slyším. Mozzila Firefox.Dík.

Dneska mě to dokonce nabídlo i novou verzi adobe pro verzi 64 bit, naistaloval jsem jí a zvuk bohužel pořád nejde. IE 9

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Krasty vložený před 14 lety

Dneska mě to dokonce nabídlo i novou verzi adobe pro verzi 64 bit, naistaloval jsem jí a zvuk bohužel pořád nejde. IE 9

Re:

Dobrý den, mě pomohlo nainstalovat Google Chrome. Začalo to fungovat.

Dusan

Používam Windovs 7 a IE9, nainštaloval som aj novú verziu Adobe Flash Player a stále zvuk nejde. Čo s tým?

potvrzení

FF 6,02 – nevěděl jsem že tomu říkáte dvojklikový slovníček :-) ale už to jde i tam.

mozila firefox nefunguje

konečně OK

Od té doby, co mám Flashplayer 11.0.1, tak mi to po té změně konečně jde i v FF 7.0.1 na 64bit Arch Linuxu.
Paráda.

W7

Používám W7 64bit,IE9 a Flash Player 11.0.1… zvuk nejde.

Re:

Jakou verzi Flash Playeru máte nainstalovanou: http://kb2.adobe.com/…n_15507.html

Re: W7

Jakou verzi IE spouštíte? 32 nebo 64bit? můžete vyzkoušet spustit tu druhou?

Re:

V jakém prohlížeči?

zvuk

dobrý den,instalovala jsem vše možné a nic nic nic
ZVUK PRO MNE JAKO VĚČNOU ZAČÁTEČNICI JE VELMI DŮLEŽITÝ-DĚKUJI
pavla

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Hudík vložený před 14 lety

Re: W7

Jakou verzi IE spouštíte? 32 nebo 64bit? můžete vyzkoušet spustit tu druhou?

Re: Re: W7

Zkoušel jsem obě verze, zvuk nejde v žádné. Přitom si myslím, že ještě před pár měsíci zvuk v této konfiguraci šel. Nyní pro HFE (když potřebuji zvuk) používám IE8 ve Windows XP mode (Windows virtual PC).

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pájaaa vložený před 14 lety

zvuk

dobrý den,instalovala jsem vše možné a nic nic nic
ZVUK PRO MNE JAKO VĚČNOU ZAČÁTEČNICI JE VELMI DŮLEŽITÝ-DĚKUJI
pavla

Re: zvuk

Dobrý den, napište prosím jaký prohlížeč používáte a zda jste nainstalovala Flash Player. Bez této informace Vám opravdu nedokážu pomoci.

Zvuk

Dobrý den,
v Opeře je zvuk OK.
IE9 – 9.0.8112.16421 to nejde ani po instalaci Flash přehrávače z výše uvedeného odkazu. Kde se přepne 64bit verze na 32bit nemohu najít.
Díky za radu. Helena

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.