WOULD

Objevila jsem větu- I kept tintering with the sign and he would come and watch me
Parál jsem se s tím nápisem a on ke mě přistoupil a sledoval mě.......
Nevím, co v tomto případě znamená ono WOULD, chápala bych ,že ke mě přistoupí- jako budoucnost v minulosti, tady se o to ale nejedná, prosím o radu. děkuji.

WOULD vyjadřuje opakovanou činnost v minulosti, něco jako USED TO.

Hello, jak je to, prosim s WOULD pri vyjadreni budoucnosti? Viz. cast z knihy: I would make a good astronaut. I would have to be on my own.....so that would be ok. I would have to talk to other other people…but we would do that through radio.....they wouldn't be like real people…I wouldn't be homesick…I'be surrounded by things…and I would be able to look out of the window..... Tak nejak prirozene to prekladam: Ja bych byl dobry astronaut, musel bych byt o samote…takze to by bylo fajn.....nebo to jsou jen obycejne podminovaci vety? Minulost? Dekuji.

Obyčejný podmiňovací způsob.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.