FCE

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat. Připravuji se na zkoušky FCE a mám v plánu se koupit učebnice First Certificate Masterclass. Mám však možnost koupit si tuto učebnici vydanou v roce 2004 za skvělou cenu..jenže nevím, zda-li se výtisk z roku 2004 moc neliší od výtisku z roku 2007. Nevíte to někdo náhodou? Předem děkuji za odpovědi. :)

Ahoj, úrovní ne,ale v roce 2008 došlo u cambridge zkoušek ke změnám.Některé části se zkrátili,zrušila se jedna úloha a systém je trošku pozměněný.Více tady v článku : http://www.helpforenglish.cz/…-zkousku-fce ;-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Rockmaker vložený před 13 lety

Ahoj, úrovní ne,ale v roce 2008 došlo u cambridge zkoušek ke změnám.Některé části se zkrátili,zrušila se jedna úloha a systém je trošku pozměněný.Více tady v článku : http://www.helpforenglish.cz/…-zkousku-fce ;-)

Chtěla bych se zeptat, jestli je FCE nějak časově omezen. tzn. jestli se třeba za 10 let musí udělat znova, nebo je prostě nadoživotí? kamarád se mě teď ptal a došlo mi, že to vlastně nevim :D díky

Ne, to už je napořád. :-)

Chtěla bych poprosit o informaci ty co již dělaly zkoušku FCE. Probíhaly všechny části zkoušky (tj. Reading Listening, Speaking, atd) v jeden den? Vím, že pár roků zpátky se zkouška FCE dělala 2 dny – jeden den byla zkouška z Reading, Listening, Writing a Use of E. a jiný den byla samostatně část Speaking. Jak je to nyní? Děkuji za odpověď

Odkaz na příspěvek Příspěvek od LucieL vložený před 11 lety

Chtěla bych poprosit o informaci ty co již dělaly zkoušku FCE. Probíhaly všechny části zkoušky (tj. Reading Listening, Speaking, atd) v jeden den? Vím, že pár roků zpátky se zkouška FCE dělala 2 dny – jeden den byla zkouška z Reading, Listening, Writing a Use of E. a jiný den byla samostatně část Speaking. Jak je to nyní? Děkuji za odpověď

speaking byva v jiny den nez ostatni casti. Ja jsem ho napriklad mela o tyden drive…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.