Pro zasmání

Tak toto mi dnes v noci přišlo e-mailem. Nechápavě jsem to četl třikrát, jestli náhodou jsem jen něco nepochopil…
--------------------

moc rád si čtu články na helpforenglish.cz a rád bych se zeptal zda neznáte nějakou učebnici či knihu anglického jazyka. Nebo článěk na internetu kde by se našlo vše. Ještě jsem žádný takový nenašel. A momentálně myslím to úplně nejdůležitější co je potřeba vědět abyste se trochu dorozumněl. Nejlepší by bylo kdyby tam bylo vše vysvětleno česky abych to nejenom uměl používat ale pochopil i proč se to tak používá. Moc děkuji za odpověď.

:-D :-D :-D a nebyl to sen před volbami?

Nice one :-)

Opravdu zvláštní. Co by ten člověk ještě chtěl? Jestliže mu tyto stránky nestačí, pak bude asi zklamaný, protože na netu těžko najde pro výuku AJ z hlediska ucelenosti a způsobu výkladu gramatiky něco dokonalejšího nežli HFE.

some jackass

Ale já bych taky ráda, kdybych našla stránku na které je VŠECHNO!
To bych uměla anglicky hned :-D A zatím se snažím 2 a půl roku a čím dál tím víc vím, že nic nevím. :-D

Nj, to je hustý, asi dotyčného znervózňuje, že se tu stále vydávají nějaké články. :-D

Mě se zase jednou stalo, že mi někdo napsal pod vyčerpávající, třídílný návod na emulátor playstationu 2 jestli nevím o nějakém návodu. :-D

Taky něčemu nerozumím…co všechno je VŠE?
:-D

Tak jsem se zeptal no, co je na tom…

j/k :-D

Were you sober? :-)

I bet he wasn't.

:-D :-D

Hey guys, that cannot be right. It seems he drinks just mattoni. :-)

Víte co znamená Skratka „j/k“? jestli ne, tak se podívejte na www.urbandictionary.com :-)
Obávám se ale, že tohle už nevysvětlím…

K tomu už jsem nedošel :-D Všechny jsi dostal no :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.