Domácí úkol

Ahoj :) uměli by jste to někdo prosím přeložit do Angličtiny?

Já si myslím, že šperky ukradla její mladší sestra Cindy. Betty si před pěti lety půjčila peníze od své mladší sestry Cindy. Betty se stala nezaměstnanou a nemohla peníze Cindy vrátit. Cindy tyto peníze potřebovala, protože taky přišla o její práci. Když byla na návštěvě u její starší sestry Betty a uviděla na stole ležet šperky, ona dostávala špatné nápady. Když její starší sestra Betty šla na toaletu, ona ukradla šperky a utekla otevřeným oknem. Betty už není bohatá žena. Cindy se loupež nevyplatila, protože ji zatkly policisté.

Nechceš to nejprve zkusit sám?

Cus, ne ze bych to delal ze sve dobre vůle, ale taky se učim, takže jsem to přeložil spis pro sebe :-D Jestli nekdo znalejší najde chybu, tak me opravte. diky

I think the jewellery were stolen by her young sister Cindy. Five years ago Betty borrowed from her young sister Cindy. Betty had become unemployedand she could not return the money. Cindy needed money because she didn´t a work. When she was at visiting her sister Betty she seen jewellery on the table. She got a wrong idea. When her sister Betty went to the toilet she stole jewelĺery a ran away through open window. betty has not been ritch woman already. Cindy did not pay the robbery, because police arrested her.

from her younger sister, become unemployed a so she .., needed the money, she lost her job, when she came to visit, Betty is not a rich woman anymore, the robbery did not pay off for Cindy, because she was arrested by police.

Angličtina
Byl by někdo tak hodný a zkontroloval mi tyto věty?

To se mi ještě nikdy nestalo.
This has never happened to me.

Nepsávala nikdy dopisy na stroji.
She didn´t write never letters to the typewriter.

Tráva je stříhaná každý měsíc.
The grass is cut every month.

Přišel někdo, když jsem byl venku?
Did anybody come, when I was away.

Koupil jsem Ti něco k narozeninám.
I bought you something for birthday.

Nepiji dostatečně vodu.
I don´t trink enough water.

Ztiš to radio, je příliš hlasité!
Turn down the radio, it is too much noisy.

Jsem opravdu hladový. Já také.
I am really hungry. So am I.

Bude to snadnější, když použiješ ostrý nůž.
It will eaiser, when you use smart the knife.

Byl bych velice překvapen kdyby někdo uhodl správnou odpověď.
I would very startled if somebody guess correct answer.

Děkuji předem za všechny reakce.

Ahoj/Dobrý den,

takhle bych to npasal já:

To se mi ještě nikdy nestalo.
That/it has never happened to me.

She never used to write letters with a typewriter.
Nebo: She never used to typewrite letters.
http://helpforenglish.cz/…ED-TO--.html

Tráva je stříhaná každý měsíc.
The lawn is cut every month. – místo „grass“ bych asi použil „lawn“ – trávník

Přišel někdo, když jsem byl venku?
Did anybody come while I was OUT?
případně já bych asi řekl: Was anybody here while I was out?

Koupil jsem Ti něco k narozeninám.
I bought (you) something for your birthday. – tady opravdu nevím jestli to „you“ má být.

Nepiji dostatečně vodu.
I don't drink enough water.

Ztiš to radio, je příliš hlasité!
Turn down the radio, it is too noisy.

Jsem opravdu hladový. Já také.
I am really hungry. So am I.

It will eaiser if you use a sharper knife.

I would very surprised if somebody guessed the correct answer.

She never used to type letters.

It will be eaiser, when you use a sharp knife.

I'd be very surprised if someone guessed the correct answer

Vím, že jsem otravná, ale mohli by jste se mrknout ještě na toto? Přeci jen v angličtině dělám velké chyby :? . Děkuji předem.

Šlo o odpověď na tyto otázky:

1) Is there anywhere to go swimming near where you live?
Yes, we have swimming pool five minutes way. (Ano, my máme plavecký bazén 5 minut pěšky.)

2) How much chocolate do you eat?
I eat a lot of chocolate, because I very like chocolate. (Já jím mnoho čokolády, protože já mám čokoládu velmi ráda.)

3) Where do you look up words you don´t know?
I look up in the dictionary. (Já se podívám do slovníku.)

4) Which boots did you use to like when you were a child?
I didn´t like either boots. I like going sox and my mother bother. (Já neměla ráda žádné boty. Ráda jsem chodila v ponožkách a moje máma se zlobila.)

5) What do you think you will do next weekend?
I will go in business and study exams. (Já půjdu do práce a budu se učit na písemky.)

-------------------------------------------------------------

Místo teček se má doplnit správný tvar slova v závorce:

1) You … talk during the lecture. (nesmíš)
must not

2) You … look for yours. I´ll lend you mine. (nemusíš)
need not

3) How does she stay so slim? Perhaps she … cook. (neumí)
can not

4) Quiet! I … hear a thing. (nemohu)
can not

5) I´ve already taken two tablets but I … feel anything yet. (nemohu)
can not

Pak jsem dále měla sespsat kratičký příběh na téma výhody a nevýhody víkendu:

v češtině:

Výhodou víkendu je, že mohu spát dlouho, odpočívat, jít v pátek a sobotu pozdě spát, ale bohužel i o víkendu se musím učit. Navíc mám velmi podnikavou matku, která vymýšlí samé akce a někdy na odpočinek ani nezbyde čas a já jdu opět unavená do školy. Nejlepší víkend je ten, kdy jsem sama doma a neni skoro žádné učení. To si udělám čas jen pro sebe a pořádně si odpočinu.

v angličtině:

The advantage of the weekend ist that I can sleap late, relax on, go to bed late on Friday and on Saturday, but leider for weekend I have to study. Then I have very up-and-coming mother, which think out different actions and sometimes on the relaxation will not times and I go again tired to school. The best weekend ist, when I am self at home and isn ´t any teaching. It is I do time just to me and good have a rest.

Děkuji tomu, kdo se na to podívá. Opravdu jsem tyto úkoly vypracovala sama a pouze používala slovníček ze seznamu, ale dala jsem si s tím práci a nedala to přeložit na googlu. Je mi jasný, že asi tam bude velká spousta chyb :oops: , protože já angličtinu bohužel moc neovládám, ale snažím se.

Dobry den,

prosim o pomoc při prelozeni vety

„Prejeme ti, at se ti dobre dari ve skole.“

Zkousim si to vyhledat cvicně na Googlu, ale něco ve stylu „We wish you do well in school“ se prostě nepoužívá…

Díky za pomoc.

Good luck at school.

I hope you'll do fine at school.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.