Zdravím, máte někdo zkušenosti s těmito online kurzy z angličtiny? Zajímá mě jestli má cenu takové učení. www.blc4u.com Díky.
Zdravím, máte někdo zkušenosti s těmito online kurzy z angličtiny? Zajímá mě jestli má cenu takové učení. www.blc4u.com Díky.
Cela dychtiva jsem si kurz obejdnala, ale hned v prvnim cviceni jsem nasla gramatickou chybu!! Nevzdala jsem to, a cviceni plnila dal, ale tech chyb pribyvalo, tak jsem se na to vykaslala. Nema smysl se ucit z neceho, kde jsou chyby (gramaticke, preklepy, apod). Navic grafika je unavna – mas nekde napsat spravny tvar slovesa, ale musis opsat celou vetu, navic kdyz je cviceni typu “srovnejte slova do vety”, tak tam neni funkce toho, ze bys mohl slovicka presouvat, musis porad opisovat. Rozhovory jsou mluvene jednim! clovekem. Chybi slovnicek, vysvetleni, proc je odpoved takova a takova..celkove davam programu za 5!!
Cela dychtiva jsem si kurz obejdnala, ale hned v prvnim cviceni jsem nasla gramatickou chybu!! Nevzdala jsem to, a cviceni plnila dal, ale tech chyb pribyvalo, tak jsem se na to vykaslala. Nema smysl se ucit z neceho, kde jsou chyby (gramaticke, preklepy, apod). Navic grafika je unavna – mas nekde napsat spravny tvar slovesa, ale musis opsat celou vetu, navic kdyz je cviceni typu “srovnejte slova do vety”, tak tam neni funkce toho, ze bys mohl slovicka presouvat, musis porad opisovat. Rozhovory jsou mluvene jednim! clovekem. Chybi slovnicek, vysvetleni, proc je odpoved takova a takova..celkove davam programu za 5!!
Díky za zprávu, stále jsem váhal, pak jsem se stěhoval a nyní jsem si
řekl že si kurs objednám. A teď jsi mi to tak hezky rozmluvila že zůstanu věrný
stránkám h4e a jejich programům.
Nedá mi to nepřispět do diskuse a přidat i můj pohled a zkušenost z kurzu. Já si myslím že za pokus to opravdu stojí. Konečně se učím od něčeho k něčemu a ne jen hala bala a to ještě důležitější, dokopal jsem se k tomu se učit. Začátkem minulého roku jsem si kupoval roční kurz, čili přístup ke dvěma úrovním. Jednu úroveň (lower intermediate) už jsem prošel a mohu říct že mi to opravdu pomohlo. Jako bonus jsem dostal po ukončení úrovně ještě i orazítkovaný certifikát o tom že jsem úroveň opravdu dokončil takže můj názor je, že tento kurz opravdu není na škodu. V létě na dovolené jsem si konečně na recepci věděl vybavit a zeptat se na něco i sám a nemusel jsem stále otravovat se vším delegáta. Takže mi přibyla i taková chuť se v angličtině dále zlepšovat, protože dnes se už člověk bez cizího jazyka neobejde. Já kurz doporučuji všem svým známým kteří mají zájem se angličtinu učit a nemají čas někde chodit. Přece jen učení z domova je pohodlnější ;)
Koupila jsem kurz přes Slevomat mamince a ta si pochvaluje. Za tu cenu na stránce určitě ne! V Slevomatu se prodává s 95% slevou.
Je to pěkně udělané a s postupným zpracováním úkolů se více a více zdokonaluji. Systém výuky mi vyhovuje, je možnost si vybrat podle testu level, který odpovídá dosavadním znalostem. Zahrnuje různé oblasti pro doplnění znalostí, doučení a procvičení. Spokojenost, doporučuju – ale pouze za zlevněnou cenu přes portál. Ta původní je o dost „přestřelená“.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.