I got a line on you

Ahoj,nevíte někdo jak přeložit výraz I got a line on you?Je možné ho přeložit jako sbalil jsem tě?Konkrétně se jedná o refrén písně A.Coopera stejného názvu a všechny slovníky odkazují na dozvědět se,získat informaci – ale určitě to musí mít ještě jiný význam,protože to tam nesedí.(ještě se celá fráze vyskytuje v podobném kontextu v jední písni od Stounů a v jedné od ZZ Top – takže to určitě nebude ta informace).

Určitě by nám pomohlo, kdybyste přidal(a) širší kontext, třeba aspoň odkaz na ty písně nebo rovnou sloku… Takhle bez kontextu je to spíš střílení naslepo.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucka Skrčená vložený před 12 lety

Určitě by nám pomohlo, kdybyste přidal(a) širší kontext, třeba aspoň odkaz na ty písně nebo rovnou sloku… Takhle bez kontextu je to spíš střílení naslepo.

Jsem trouba.Tady to je:

Now,let me take you babe, down to the river bed Well,I got to tell you something That'll go right your head,yeah

ref: I got a line on you babe I got a line on you babe come on

Now,put your arms around me every little bit of your love oh,you know what to do I'll make love to you you got the right stuff and I do too

ref: I got a line on you babe.......etc.

ostatní sloky ve stejném duchu.

NEBO PŘIKLÁDÁM JINÝ TEXT TENTOKRÁT OD PATTY SMYTH – ALE VÝZNAM BUDE STEJNÝ: Love is gonna getcha Love is gonna find ya
Love is right behind ya
Love has got a line you

It's got a line on you
Baby love has got line on you
So some know why
I'm the only one It's a mystery
But it's clear to see
Whoa tell her that

Já jsem hledala všude možně, ale bohužel se mi nepodařilo najít jiný význam, než ten, který sám/sama uvádíte. :-( Ale v té písničce od Patty by mi to smysl dávalo…

get a line on somebody/something (American). to get special information that will help you find someone or do something – tedy dostat kontakt na někoho… To by snad dávalo smysl i v té první písničce, ne?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.