Problém s vyhledáváním

Dobrý den, mohl by někdo prosím opravit vyhledávání, když tam něco napíšu, tak se tam objeví toto:

“Vyhledávání bohužel není připravené, vyzkoušejte to prosím později.”

Předem děkuji a přeji hezký den. :-)

Dobrý den, jedná se o výpadek na straně poskytovatele hostingu, již jsme žádali o vyřešení.

Mockrát děkuji. :-)

Dnes jsem dal do okénka Vyhledat slovo there a nenašlo to vůbec nic. Ani samotné slovíčko ve slovníku. Jen pro jistotu jasem zadal ještě have a našlo to všechno, slovníkový výraz, články…

Toto se mi stalo před pár dny u slovíčka “such” – nenašlo to vůbec nic, ani v diskusích, v článcích, nikde. A nejde mi to ani dnes. Přitom včera jsem si toto slovíčko přidávala v EM do jedné lekce a tam ho to našlo bez problémů. “There” mi taky nenajde nic. Jinak mi vyhledávání funguje.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucinda vložený před 12 lety

Toto se mi stalo před pár dny u slovíčka “such” – nenašlo to vůbec nic, ani v diskusích, v článcích, nikde. A nejde mi to ani dnes. Přitom včera jsem si toto slovíčko přidávala v EM do jedné lekce a tam ho to našlo bez problémů. “There” mi taky nenajde nic. Jinak mi vyhledávání funguje.

Myslím, že je na vině způsob vyhledávání, který používáme. On totiž ignoruje takto běžná slova… domnívá se, že jsou přítomná na každé anglické stránce a tedy nestojí za to je brát v indexování stránek v potaz.

Na stránkách o angličtině bychom toto ale měli mít vyřešeno jinak. Budeme muset zvážit různé možnosti…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.