Usporiadanie kurzu od začiatku

Dobrý deň, teraz som našla Vašu stránku, je veľmi dobrá, len sa v nej naozaj nevyznám, ako mám postupovať v učení. Nie je možné v menu rozdeliť lekcie podľa stupňov, teda pre začiatočníka, pokročilého a podobne a usporiadať ich podľa poradia , aby som postupovala postupne ? Ďakujem za odpoveď.

V jazycích ale žádné pořadí není. Velmi těžko bychom něco takového uspořádávali, obzvláště, když k nám chodí cca 20 tisíc lidí denně, každý na jiné úrovni, každý s jinými znalostmi.

Uspořádaný tu máma kurz Angličtina pro začátečníky. Dále je ale nutné postupovat dle individuálních potřeb apod.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Stanislava vložený před 12 lety

Dobrý deň, teraz som našla Vašu stránku, je veľmi dobrá, len sa v nej naozaj nevyznám, ako mám postupovať v učení. Nie je možné v menu rozdeliť lekcie podľa stupňov, teda pre začiatočníka, pokročilého a podobne a usporiadať ich podľa poradia , aby som postupovala postupne ? Ďakujem za odpoveď.

ď.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 12 lety

V jazycích ale žádné pořadí není. Velmi těžko bychom něco takového uspořádávali, obzvláště, když k nám chodí cca 20 tisíc lidí denně, každý na jiné úrovni, každý s jinými znalostmi.

Uspořádaný tu máma kurz Angličtina pro začátečníky. Dále je ale nutné postupovat dle individuálních potřeb apod.

Ďakujem za odpoveď, no ja som to myslela presne tak, že máte mapu pre začiatočníkov, tam sú sú dobre usporiadané , škoda že niečo také nie je aj pre ďalšie úrovne.

Iba postupujte jeden článok po druhom podla niektorej z úrovni (nepreskakujte moc na iné) nap. Elementary, vačšina z nich na seba nadvezujú a nestalo sa mi ešte že by som sa v niektorom článku stretol s niečim čo nebolo vysvetlené v niektorom predošlom článku, až si tak prejdete články z jednej úrovne pokračuje zase na dalšiu, aspoň u mňa to tak funguje bezproblémovo a mám v tom aspoň prehlad :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Peter vložený před 12 lety

Iba postupujte jeden článok po druhom podla niektorej z úrovni (nepreskakujte moc na iné) nap. Elementary, vačšina z nich na seba nadvezujú a nestalo sa mi ešte že by som sa v niektorom článku stretol s niečim čo nebolo vysvetlené v niektorom predošlom článku, až si tak prejdete články z jednej úrovne pokračuje zase na dalšiu, aspoň u mňa to tak funguje bezproblémovo a mám v tom aspoň prehlad :)

Ďakujem :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Stanislava vložený před 12 lety

Ďakujem :-)

Stani3: mě trvalo delší dobu, než jsem na to přišel, ale povedlo se. Jsem nějaký čas ze školy pryč a najednou se ukázaly moje mezery v angličtině. Rok jsem chodil do jazykovky a pak jsem začal s těmito stránkami. Nejdřív jsem byl zmaten a hledal jsem nějaké učebnicové uspořádání. Tady to není, ale je to tak dobře. Můžu si tady vybrat, co se mi chce učit a nemusím se prokousávat úvodním textem, slovíčkami, cvičeními. Když se mi chce třeba číst, najdu si četbu a když tam něčemu nerozumím, dohledám v gramatice. Anebo si chci gramatiku ověřit v praxi. Zkuste opustit systém a jít na to s chutí. Úspěchy jsou pozvolné, ale trvalé. Přeji hodně zdaru.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.