Nahrávky

Dobrý den chci se zeptat, kde v čem může být chyba. Má někdo podobný problém?

Při kliknutí na jakoukoliv nahrávku mi u prohlížeče Google Chrom trvá její spuštění asi 5s (dříve šlapalo všechno normálně). U prohlížeče internet explorer fungují nahrávky v jak mají, avšak ostatní úkony v tomto prohlížeči mohou být trochu zdlouhavé, proto ho nerad používám :D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Semetes vložený před 12 lety

Dobrý den chci se zeptat, kde v čem může být chyba. Má někdo podobný problém?

Při kliknutí na jakoukoliv nahrávku mi u prohlížeče Google Chrom trvá její spuštění asi 5s (dříve šlapalo všechno normálně). U prohlížeče internet explorer fungují nahrávky v jak mají, avšak ostatní úkony v tomto prohlížeči mohou být trochu zdlouhavé, proto ho nerad používám :D

Dobrý den,

dělají to všechna slovíčka nebo pouze některá? Můžete prosím uvést příklad slovíčka, které takto zlobí.

V poslední době jsem v této oblasti nic neměnil, můžete prosím uvést, kdy to ještě fungovalo normálně?

Ano u Chromu mi to dělají všechna slovíčka.. A toho problému jsem si všiml až teď před 3 týdny šlo vše v pořádku ještě :)

Mám nápad čím by to mohlo být způsobeno, nedávno jsem instaloval Google Chrom znova a řekl bych že od té doby to nejde, čili chyba bude asi na mé straně..

Máte nějaký nápad, kde v nastavení by se dalo něco změnit, aby to fungovalo v pořádku jako dřív?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.