Nefunguje dvojklik

Nevím, kde je chyba, nefunguje mi rychlé vyhledávání ve vašem slovníčku. Při dvojkliku na jakékoliv slovo, se dříve zobrazilo slovo ze slovníku s vysvětlivkami a nahrávkou. Často a ráda jsem to používala. Nyní se mi vždy zobrazí, že slovo nebylo nalezeno. Vyhledávání ve slovníčku × Slovíčko nebylo nalezeno A to u všech, jakoby slovník zmizel. Je chyba u mě nebo na stránkách HFE?

Díky za nahlášení. Prověříme, opravíme. CHyba není jen u Vás.

Dobrý den,

děkujeme za nahlášení problému, mělo by to být opraveno, v případě jakýchkoliv komplikací nás prosím kontaktujte.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Hudík vložený před 12 lety

Dobrý den,

děkujeme za nahlášení problému, mělo by to být opraveno, v případě jakýchkoliv komplikací nás prosím kontaktujte.

Je to ok, díky!

Jak mohu využít funkci dvojkliku (vyvolání slovníku), na tabletu s androidem? Máte zkušenosti z provozem vašich stránek na tabletech, kde to funguje? Při dvojkliku dojde vetšinou k zvětšení obrazu. Zkoušel jsem všemožné nastavování, ale bez úspěchu. Díky za odpověd.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od alex77 vložený před 12 lety

Jak mohu využít funkci dvojkliku (vyvolání slovníku), na tabletu s androidem? Máte zkušenosti z provozem vašich stránek na tabletech, kde to funguje? Při dvojkliku dojde vetšinou k zvětšení obrazu. Zkoušel jsem všemožné nastavování, ale bez úspěchu. Díky za odpověd.

Na tabletech je to problematické, protože funkci dvojkliku tablet používá k něčemu jinému. Máme to ale ošetřeno v naší aplikaci English Me, kde v rámci zobrazení vět z databáze (tedy v testech, cvičeních, příkladových větách) dvojklik otevírá slovníček.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.