LinkedIn - invitation

Přečetl jsem si krásný článek, který mě inspiroval k sepsání pozvání lidem, které ještě neznám. Rád bych Vás ale požádal o jeho kritiku, případný návrh na jeho změnu, aby neměl chybu. Byla by škoda zkazit vše průměrnou AJ :(

Děkuji Vám E.

Dear XXXX

I viewed your profile recently and found out your job is recruitment in your company. Would be my pleasure to share ours profiles here, in case you´ll seek somebody fitting my background.

Best Regards XXXX

http://clairediazortiz.com/…on-linkedin/

Nebráním se samozřejmě jinému, zajímavějšímu oslovení. Na jazyky jsem trdlo…:)

No, je tam více problému, např. “your job is recruitment in your company”. S recently spíš předpřítomný čas. “share ours profiles” – to nevím, co jsi tím chtěl říct (asi our profiles)? A pokud vím (ale tímhle si nejsem jistý a nemám čas nic hledat – za “in case” se nepoužívá budoucí čas (vím, že příkladová věta je “in case it rains”).

Můžete prosím někdo poradit ? Děkuji

Odkaz na příspěvek Příspěvek od E. vložený před 11 lety

Můžete prosím někdo poradit ? Děkuji

A nešlo by to napsat i česky? Někdy vůbec nevím, co chcete vyjádřit. BTW recently se naprosto v pohodě v AmE používá v minulém čase ve smyslu nedávno.

Idea ve smyslu:

nedávno jsem navštívil Váš profil a zaujalo mě, že pracujete (např.) v náboru. Rád bych byl s Vámi ve spojení pro případ, že budete ve firmě hledat někoho odpovídající mému profilu (zkušenostem atd.)

swimmer: jistě, proto jsem psal “spíše”. Osobně mám radši BrE, ale to je osobní názor.

E: Tohle je přímo z LinkedInu: Recently I have visited your profile and came to know that you are hiring for your organization.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od E. vložený před 11 lety

Idea ve smyslu:

nedávno jsem navštívil Váš profil a zaujalo mě, že pracujete (např.) v náboru. Rád bych byl s Vámi ve spojení pro případ, že budete ve firmě hledat někoho odpovídající mému profilu (zkušenostem atd.)

Recently I visited your profile and came to know that you work in recruitment in your organization. It would be my pleasure to stay in touch with you in case you seek somebody corresponding to my profile.

Jen jsem tedy trochu změnil co jste psal vy a Klotyl.. A nechal jsem BrE.

To nezní vůbec špatně…díky :) Jsem prostě nemehlo…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.