Rodilí učitelé AJ přes Skype

Zdravím Neznáte nějakého kvalitního anglického rodilého mluvčího – ideálně Brita, případně Američana -, který by vyučoval AJ přes Skype? Přemýšlím, že bych si od příštího školního roku zařídil lekce angličtiny už s rodilým mluvčím a právě hledám někoho kvalitního. Pokud máte nějaké zkušenosti, podělte se, budu rád 

Učit se s rodilým mluvčí je určitě fajn, ale pokud by ho člověk nesehnal, existují i vysoce kvalitní čeští lektoři s perfektní výslovností, kteří mají navíc tu výhodu, že ví, v čem dělají Češi chyby a co jsou “czenglishoviny”. Pokud byste chtěl doporučení na konkrétní lidi, napište mi SZ.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Franta K. Barták vložený před 11 lety

Učit se s rodilým mluvčí je určitě fajn, ale pokud by ho člověk nesehnal, existují i vysoce kvalitní čeští lektoři s perfektní výslovností, kteří mají navíc tu výhodu, že ví, v čem dělají Češi chyby a co jsou “czenglishoviny”. Pokud byste chtěl doporučení na konkrétní lidi, napište mi SZ.

Ahoj, já bych měla zájem o skype konverzaci. Dcera se vrátila právě z ročního pobytu v USA a po čtyřech dnech tady plaší, že ztrácí plynulou AJ mluvu. Sháníme tedy konverzace po skype (jsme venkovští). Díky za případnou pomoc. Lenka

Odkaz na příspěvek Příspěvek od prospeko vložený před 11 lety

Ahoj, já bych měla zájem o skype konverzaci. Dcera se vrátila právě z ročního pobytu v USA a po čtyřech dnech tady plaší, že ztrácí plynulou AJ mluvu. Sháníme tedy konverzace po skype (jsme venkovští). Díky za případnou pomoc. Lenka

Pokud by vám nevadil lehký, léty změlněný australský přízvuk, dejte vědět na butorova.marketa@gmail.com.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Alisch vložený před 11 lety

Pokud by vám nevadil lehký, léty změlněný australský přízvuk, dejte vědět na butorova.marketa@gmail.com.

Dobrý den, můj přítel je angličan a vyučuje – konverzuje přes Skype. Dejte vědět, jestli ještě někoho hledáte.

krejci_1981@yahoo.co.uk

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JohnyHiawa vložený před 11 lety

Zdravím Neznáte nějakého kvalitního anglického rodilého mluvčího – ideálně Brita, případně Američana -, který by vyučoval AJ přes Skype? Přemýšlím, že bych si od příštího školního roku zařídil lekce angličtiny už s rodilým mluvčím a právě hledám někoho kvalitního. Pokud máte nějaké zkušenosti, podělte se, budu rád 

Já znám jednoho :-) je to Brit s TEFL certifikátem a praxí na střední škole v Česku.

Nabízím, pokud by měl někdo zájem o vyučování přes Skype rodilým mluvčím- Britem, s TEFL certifikátem, hezkou výslovností (mohu potvrdit, že i jako mírně pokročilá jsem velmi dobře rozuměla) a praxí, pište na email – kamila.cermak@gmail.com

Dobrý den, jaké máte zkušenosti s výukou přes Skype? A jak se to platí?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.