Pomoc s tvořením vět..

Jelikož mi moc nejdou tvořit věty, tak bych potřebovala, abyste mě v případě chyby opravili.

• Some children are playing on the beach. Three people are sitting under one of three umbrellas here. Tables, chairs, sand, rocks a lot of this things are wet from the rain. There are no customers in café. – Nejsem si jistá větou s těmi zákazníky :x A vůbec.. Celé mi to zní tak kostrbatě.

<br/>

<br/>

• These people haven't any bottled water so they used a tap. Rain falls on the ground but a lot of cows waiting for sunshine. – Tak tohle je hodně divně složené.

<br/> Máme totiž za úkol popsat obrázky s určenými slovy a máme to zkombinovat s a lot of, a, some, any, no Takže doufám, že můj popis není žádná katastrofa

1. u té věty s deštníky mi to “here” na konci přijde nadbytečné
2. …rocks and many other things / lots of (a lot of) other things
3. are wet because of the rain / due to the rain
4. …in the café
5. these people don't have / haven't got
6. so they use / are using (nedával bych minulý čas, když jde o popis) tap (napili se vody z kohoutku, nemůže tam být člen, je to nepočitatelné podst.jm.).
Případně tam to podst.jm. WATER dejte klidně znova.
7. rain is falling
8. a lot of cows are waiting for the sunshine

U té 6 bych dal:
so they are drinking tap water.

Když popisujete obrázek, tak se používá přítomný čas průběhový, popisujete, co se děje na obrázku :-) .

Jéé, děkuji moc Štve mě, že neumím sestavovat věty a pletu čas, ale moc děkuji za opravu ;)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.