The Legend of the Apache Gold

jste ve tmě, protože máte zabřené oči. Otevřít. :-)

Jo dekuji, nastesti se mi to podarilo vyresit drive, nez jsem si precetl vasi napovedu :-)

Ale mam tu dalsi problem. Nasadil jsem nahradni kolo na vagon a dal nevim co…zrejme vystrasit aligatora…jen nevim cim :o A to jsem na nej cenil i sve zuby :-)

Nasel jsem i cestu k duchovi indiana, ale na to je jeste zrejme brzy…

když máte kolo na voze, tak hups na vůz a jedeme do světa.

Tak mam lebku co jsem nasel pred dolem, repelent, lano, dlouhou vetev.....zrejme se ted musim zbavit aligatora, ale za boha nevim jak :-) Nevim co mu ukazat aby se zalekl :-)

No a co mu ukázat něco, co z něj uděláte, když nezmizí? Byl jste v squav tepee?

Zajimave, tomahawku se neboji, ale ,,kabelky,, ano :-) Dekuji

no, když je z aligátoří kůže… proč by se jí nezalekl? Tomahawk? Toho se krokodýl asi nebojí. :-)

Mno kdyby jim dostal mezi oci, mozna by zacal mit strach :-)

Jinak pohnojil sem kapradinku, ale nevim jak ziskat vodu na jeji zaliti. Mam prazdou flasku od hostinskeho, ale do te mi tu vodu nechce nabrat. Pokousim se ji nabrat v tom jezirku.

Edit: Lahev naplnena, pouzival sem spatny prikaz :-)

53%

Orel odehnan, ale kukurici mi pak stejne sebere kdyz se preplavim pres reku.
Botky nasazeny.
Kovboj chce drink. Recept zrejme bude zakopan v hrobe, nebot hostinsky rikal, ze jeho tajemstvi je pohrbeno s nim :-) Ale netusim cim hrob vykopat.
Mam uz pripravenou lahev s kde je smichan kaktusovy dzus s vodou.

Orel Vám ji tam vždycky sebere. Prostě tam s tou kukuřicí nechoďte. Vykopat – nejlépe lopatou, tu najdete v dole.

zkuste zajít do dolu. Orla ještě potkáte.

Mno nejdriv bych potreboval napovedu ohledne te trpytive vecicky na vrcholku totemu, kterou pak nejspis narvu do ty lebky, abych mel nejake svetlo v tom dole :-)

jojo, přesně tak. Jak se dostat nahoru, to zjistíte po návštěvě mravenčího hnízda u kaňonu. :-)

POZOR: Dále k diskusi o této hře používejte nové fórum.

Jak jsem nejak zasekla u vyvolavani ducha z ohne. Procetla jsem cely forum a bud jsem to prehlidla nebo jsem to prehlidla :D Knizku mam, takze vim jak na to, ale hulkou mavam (podle me se spravnym slovesem/pod.jm. z knizky) a furt mi pise at mu to reknu jinak a nebo ze tomu nerozumi.. Poradite mi, prosim? Dekuju :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.