Apache gold - test

Již je hotová první hratelná verze hry THE LEGEND OF THE APACHE GOLD. Abych ji mohl ale dotáhnout do konce, potřeboval bych ještě několik testerů… už jich pár mám, ale čím víc, tím líp. Kdybyste někdo měli zájem, napište mi pls zprávu.

Šikovným testerům (kteří mi dají dostatek zpětné vazby) se nějak alespoň symbolicky odvděčím.

Je ale dobré, když už budete vědět, jak na textovky tohoto typu, tedy nejlépe když jste prošli celou hru Ten Little Indians.

Rád bych hru do konce léta měl hotovou… tak bych skutečně uvítal pár dalších testerů… Kdo byste se do toho chtěli pustit, pošlu Vám testovací verzi hry.

Kdo už testovací verzi máte, pošlu vám novou verzi testovací verze, kde jsem napravil několik problémů.

Jsou prázdniny, pokud se nudíte, mohlo by vás to bavit. :-)

Pls pls!

Rád bych to otestoval, ale bohužel zítra odjíždím pryč a vracím se až 26. července.

Tak se pak ozvi, jestli ještě budeš chtít. To testování určitě je potřeba v různých fázích.

Až přijedu, určitě se ozvu.

Ajo! vždyť já jsem se přihlásil a úplně na to zapomněl!!!! :oops: Hned se do toho opět dám

Marku, ale stáhni si novou verzi… je umístěná na stejném místě. Starou kdyžtak smaž a začni znovu.

OK.

Hlásím se jako tester ;)

Super, zítra Vám pošlu updatovanou testovací verzi.

Pokud budete vytvářet další hru, rád bych se přihlásil jako tester. :-)

Díky, určitě bude další hra. Už mám obrázek pro titulní obrazovku a domluvenou spolupráci s Patrikem Turoněm na dalších ilustracích.

Zatím jsem vždy dával hry do testování až když byly hotové… možná bych to tentokrát zkusil jinak, aby to někdo testoval i průběžně. Uvidíme, udělám začátek a dám kdyžtak vědět. Díky.

Super, budu se těšit.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.