Hotel english - Asking for breakfast box

Ahoj.
Jsme na hotelu v Itálii v Dolomitech a zítra musíme na výlet k jezeru Sorapis vyrazit dříve, abychom se dostali na parkoviště, na které je potřeba být nejpozději v 9:00. Jinak je beznadějně obsazené. Na recepci chceme požádat o snídaňový balíček, abychom mohli vyrazit z hotelu dříve ještě před začátkem otevírací doby na snídaně. Poradíte mi prosím jaké se nabízí možnosti jak o něj o zažádat?

Můj pokus:
Hello. Could you do me a favour? We have an early trip tomorrow and need to leave hotel by 7 a.m. Since breakfast starts at 8 a.m. would it be possible to prepare a breakfast box for us to take away please? Thank you.

Je to prosím použitelné nebo to lze vyjádřit jinak vhodněji?
Děkuji Vám za pomoc.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pavel Dvořák vložený před měsícem

Ahoj.
Jsme na hotelu v Itálii v Dolomitech a zítra musíme na výlet k jezeru Sorapis vyrazit dříve, abychom se dostali na parkoviště, na které je potřeba být nejpozději v 9:00. Jinak je beznadějně obsazené. Na recepci chceme požádat o snídaňový balíček, abychom mohli vyrazit z hotelu dříve ještě před začátkem otevírací doby na snídaně. Poradíte mi prosím jaké se nabízí možnosti jak o něj o zažádat?

Můj pokus:
Hello. Could you do me a favour? We have an early trip tomorrow and need to leave hotel by 7 a.m. Since breakfast starts at 8 a.m. would it be possible to prepare a breakfast box for us to take away please? Thank you.

Je to prosím použitelné nebo to lze vyjádřit jinak vhodněji?
Děkuji Vám za pomoc.

Podle mě je to správně. Uvidíme, co k tomu řekne Dan.

Mě akorát praštilo do oka – leave the hotel

Yes, I agree with naficka and evaoslik. The text is ok, and yes, „hotel“ needs „the“, because it's a countable noun and the reference is clearly to the hotel that you're staying at.

Diky moc všem za kontrolu s opravu.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.