Ahoj, mám dotaz, měl by tu někdo volné místo pro dalšího studenta – mně – ve svém předplatném ? Vím, že je to troufalá otázka, ale zkusím to. Zatím se mi to zdá moc peněz … ☹️ Děkuju za reakci a Angličtině samouků zdar! 🙂 Miluška
Ahoj, mám dotaz, měl by tu někdo volné místo pro dalšího studenta – mně – ve svém předplatném ? Vím, že je to troufalá otázka, ale zkusím to. Zatím se mi to zdá moc peněz … ☹️ Děkuju za reakci a Angličtině samouků zdar! 🙂 Miluška
Dobrý den, jen podotkneme, že sdílení předplatného je určeno především rodinám a skupinám přátel. Sdílením předplatného totiž vzniká skupina uživatelů, kde členové sdílí své statistiky, mohou navzájem sledovat svůj postup, vidí výsledky aktivit apod. Sdílením předplatného s cizími lidmi sdílíte i tyto své osobní informace.
I když takovéto sdílení předplatného není v rozporu s našimi obchodními podmínkami, určitě ho nedoporučujeme, pokud se navzájem lidé neznají.
Co se ceny týče, jedna hodina (třičtvrtěhodina) výuky dnes stojí průměrně 400 Kč (běžně ale i třeba dvakrát tolik). Naše cena je 189 Kč za měsíc neomezeného přístupu ke všem aktivitám, článkům, slovníku, a dokonce mluvení s umělou inteligencí. Nyní navíc o 25 procent levněji se slevou Back to School.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.