Dopisování emailem

Ahoj jsem začátečník a sháním někoho na dopisování po mailu v angličtině.Jas­ně,že ne mail každý den,ale třeba jendou za 3 dny nebo i za týden…jestli jste někdo na podobné úrovni jako já a máte zájem tak mi napište na prasklypulitr@seznam.cz .Určitě vám odpovím…a když si nebudem rozumět tak toho můžem nechat…čau a čekám na mail 8)

HI,
díky za váš zájem.prosím už mi nikdo nepište neb právě si dopisuju asi se4 lidmi a opravdu jich vic nezvladnu…diky všem

Hi, I am learning English…Hledám lidi na dopisování v angličtině…

Hi, I would like to write with somebody in English. We can talk about different things, what you like…I am looking forward your reply…I think I am intermadeiate degree…Pojďte si někdo dopisovat.

Ahojky,jsem začátečník-:)v a.j.hledám někoho na dopisování,nejlépe muže-:)

Ahoj,
hledám někoho s kým bych si mohla dopisovat, a kdo se učí angličtinu jako já. Já se učím anglicky dva roky, ale moc toho neumím jsem takový věčný začátečník. Ráda bych formou e-mailů procvičovala anglickou gramatiku abych se konečně zlepšila. Kdyby to třeba nešlo, tak přestat můžeme vždycky.
Za pokus to snad stojí.

Doporučoval bych najít si na dopisování rodilého mluvčího. Když si budete psát s Čechem, tak je riziko, že navíc pochytíte jeho chyby..

Jirka.K.
to máš pravdu, ale sehnat rodilého mluvčího pro psaní je opravdu neskutečně těžké. On totiž na rozdíl od nerodilých mluvčích, ten rodilý z toho rozhovoru opravdu nic nemá a spíš ho to obtěžuje. Pokud v tom není opravdu něco víc samozřejmě.

Pokud člověk umí už hodně dobře anglicky, tak by se třeba ještě s někým zakecal, ale pokud člověk na nějaké vysoké úrovni neni, tak na ně působí jako na nás třeba vietnamci v obchodě, nebo ukrajinci někde na stavbě. Nic proti nim samozřejmě, ale berem je jak je berem.

A věř, že naší republiku berou asi jako lidi u nás berou třeba ty ukrajince. Já osobně jsem napsal tak minimálně 50 rodilým mluvčím a nepíšu si s ani jedním, vím o čem mluvím.

Já měla celkem štěstí-mimo jiné si dopisuji z klukem z Londýna a docela bez problémů.On pro změnu mluví trochu česky,takže se učíme vzájemně a myslím,že je to docela dobrý způsob. :-D

Zkuste tenhle odkaz
http://www.mylanguageexchange.com/Search.asp?…

Rodilí mluvčí, kteří hledají někoho, kdo jim pomůže s češtinou..

Jirka.K:
tomu řikám věc, dík moc!

Jirka.K:
Ach jo, opět si tam člověk bez placeného účtu ani neškrtne. Ale vypadá to fakt skvěle, to jo.

jestli bych vám mohla doporučit k hledání penfriends, zkuste stránku http://ppi.searchy.net/. Je to stránka, kterou jsem doporučila svým dětem, když zápolily s AJ a měly k ní velkou averzi po špatných zkušenostech s pí. učitelkou ze základní školy. Nechtěly o angličtině ani slyšet! Musím říct, že je to silně motivovalo a hlavně poznaly, že je to k užitku. Dopisují si s vrstevníky z USA, Indie, Itálie apod. podle svých zájmů. Došlo to tak daleko, že si s nimi vyměnují dárky k vánocům a letos dokonce u nás byla na návštěvě jedna dívka z Francie (dopisování se neomezilo jen na aj, ale s novým jazykem také na fr Chce to samozřejmě trpělivost, protože „odpad“ je dost velký. S někým si párkrát vyměníte email a on už pak nenapíše apod. Ale nezbývá než vytrvat! Přeji vám, abyste také našly pár věrných úřátel na dopisování :-D :-D

A abych to ještě doplnila. Dopisování je samozřejmě jen procvičování pasívní znalosti a rozšiřování slovní zásoby. Protože jsme z malého města, kde o rodilého mluvčího téměř nezavadíme, tak děti přišly s myšlenkou, že bychom mohli hostit zahraničního studenta. Na jejich gymnáziu vždycky několik zahraničních studentů studovalo a jim bylo líto, že u nich ve třídě není žádný. Sehnaly si informace a kontakty na patřičnou organizaci a po našem souhlasu jsme rok hostili zahraniční studentku. Sice nebyla rodilá mluvčí, ale neumíte si představit, jaký pokrok udělaly děti v mluvené angličtině, když najednou byly nucené vše vysvětlovat, jak to u nás doma chodí apod. Získaly jistotu v běžných frázích, ztratily ostych vyjadřovat se anglicky, i když dělají chyby a získaly sebevědomí, že se tím jazykem domluví. Takže tohle by možná také mohla být pro vás cesta, jak se dostat do kontaktu s mluvenou angličtinou. Přeji hezký den.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.