ostatní jazyky

Mně se zdají sny v němčině. A to jsem se jí učila na střední škole v letech 1984–1989 a německy od té doby nemluvím. :shock:
A občas v angličtině použiji německé slovíčko.

HanaRT: to já si můžu vybrat jestli nemít angličtinu vůbec nebo mít, ale budeme se učit minimálně 2 (prcci tak mají chca-nechca hodinu se mnou a jak se jím to líbí!, normálka, trénink, je to celkem v pohodě). Takových lidí existuje hodně, to asi řeší každý, kdo má děti. :-D

Všem, kdo se učí s malými dětmi: jde to, nebojte se toho. S dětmi (“začala” jsem s jednou dcerou a postupně se narodily další dvě) jsem vystudovala vysokou. Děti se mnou jezdily do školy, občas i na zkoušky (to jsme si s kolegy vzájemně hlídali); bylo to sice náročné, ale stálo to za to. Moje druhá dcera teď studuje stejný obor jako já a má vyučující, kterou jsem měla během svého studia. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.