Nevíte, někdo o tom, že by měla vyjít nová edice knihy How English Works od Micheala Swana???
Nevíte, někdo o tom, že by měla vyjít nová edice knihy How English Works od Micheala Swana???
Ano, bude se jmenovat Oxford English Grammar Course a bude dostupná ve třech úrovních – basic, intermediate a advanced. Basic právě vychází, intermediate vyjde asi koncem února a advanced bude až v létě.
Děkuji za informaci. Koupím si zatím intermediate, abych si k přijímačkám zopakoval gramatiku a v létě si koupím Advanced.
Ještě bych se rád zeptal, kdy vyjde active Grammar od Oxfordu. Díval jsem se do katalogu, a kniha je koncipovaná podobně jako English Grammar in USE, s rozdílem, že používá metodu CLIL, což by se mi velmi zamlouvalo.
jaký je rozdíl mezi tou dřívější?
O rozdílu nevím, ale vždy kupuji nejaktuálnější edice. Dnes jsem byl na přípravném kurzu v Olomouci a lektorka nám ji doporučila, říkala, že vyjde nová verze How English Works, takže je zbytečné, abychom si kupovali tu starší. Nová by měla být údajně lepší.
„Stará“ How English Works byla pro úrovně intermediate až lower-advanced dohromady. V novém vydání už budou tyto úrovně zvlášť a přibyde i basic. Z toho tedy vyplývá, že v každém díle bude více gramatiky a hlavně na té správné úrovni. Samozřejmě nejen že obsahu přibyde, tak i design bude lepší, obsah aktuálnější a celkově bude více propracovaná.
Active Grammar od CUP vyjde na konci února/března (dle úrovní).
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.