Neměl byste někdo, prosím, typ na nějakou učebnici, zaměřenou na rozšíření slovní zásoby a ustálených spojení v americké angličtině (úroveň tak A2-B1)? Koukala jsem do recenzí, ale to všechno vypadá spíš na britskou…
Neměl byste někdo, prosím, typ na nějakou učebnici, zaměřenou na rozšíření slovní zásoby a ustálených spojení v americké angličtině (úroveň tak A2-B1)? Koukala jsem do recenzí, ale to všechno vypadá spíš na britskou…
A co word manager?
není někde na internetu seznam doporučených učebnic pro složení nějaké americké jazykové zkoušky? Pro ty britské zkoušky toto existuje
Např. CHECK YOUR VOCABULARY FOR TOEFL
Myslela jsem spíš něco, k čemu nepotřebuju počítač. Já na tu počítačovou výuku moc nejsem (i tady si zajímavé články tisknu a pak se teprve učím). Word Manager mám a používám minimálně.
Pak třeba celá řada English Vocabulary in Use.
EDIT: Ale vy chcete AmE, to jsem nějak přehlédl, k té jsem našel toto: http://www.cambridge.org/…/item382422/?…
No jde o to, že ten počítačovej program váš to donutí si to zapamatovat a je to s tím celkově rychlejší..
Díky moc.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.