Další jazyky

Vím, že otázka, kterou se chystám položit, s angličtinou přímo nesouvisí, ale přesto, po zkušenostech s těmito stránky, neodolám.
Nezná někdo podobně kvalitní stránky i pro další jazyky? Jde mi především o němčinu, španělštinu a ruštinu.

Předem díky za reakce

1. Tak kvalitní nejsou pro žádný jiný jazyk(v češtině).

2. Neberte to zle, ale kdyby se některý z té hromady lidí, kteří se na tento dotaz tady ptali nějaký další jazyk učil, tak už mohly být stránky na všechno. Já vím že je to pohodlné mít všechny informace pohromadě a vysvětlené, ale občas taky neškodí otevřít slovník nebo se podívat do nějaké učebnice. Tam je taky vše, když poctivě hledáte. Lidi jen čekají na to že to udělá někdo za ně a potom to zadarmo bude vysvětlovat na internetu, tak aby oni nemuseli dělat vůbec nic.(To není nic na Vás, jen že těch dotazů tu bylo už tisíce, ale vpodstatě nechápu, proč by měl někdo něco takového dělat).

Pavle, to jste dal Andymu teda pěknou sprchu…

On to určitě nemyslel nijak zle. Stačilo napsat, že se prostě velmi špatně hledaj nadšenci, kteří by něco takového dělali.

A přesto jsou zde vynikající stránky o češtině, pak taky španělštině, nemčině, atd.

Je pravda, že ty cizojazyčné nejsou tak kvalitní a nejsou zdaleka tak obsáhlé jako HFE, ale to je dáno hlavně tím, že na to tvůrci prostě nemají čas. No a navíc za HFE stojí Marek Vít, který má angličtinu opravdu v malíku… :-)

Na druhou stranu koncept všech těchto sránek je myslím jedinečný a způsob vysvětlování a pojetí jsou dosti odlišné od všech ostatních pokusů na českém webu.

Andy se může podívat na němčinu a španělštinu sám a třeba bude rád i za to málo.

Za sprchu se Andymu omlouvám.

Přátelé, myslím, že došlo k velkému nedorozumění. O zmíněné jazyky se zajímám už delší dobu a rozhodně nečekám, až někdo jiný vytvoří podobný projekt i pro ně. Ostatně studijních materiálů pro němčinu, ruštinu a španělštinu existuje nepřeberné množství. Jediné, o co mi skutečně šlo, jsou osobní, zdůrazňuji osobní, zkušenosti s podobným webem.

P.S.: 1.Pavle, někdy je lepší více přemýšlet a teprve potom psát, nechápu, co Tě vedlo k tomu, že si mě takto nařkl, byla to jen otázka, nic víc

Zapojím se. Ano, byla to jen otázka, kterou nicméně slyšel tak po 1000. Ono to potom člověka docela žere. Vlastní zkušenost.

Jo jo, tak otázky, které vidím po 1000 a po 1000 na ně odpovídám, znám…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.