Větší integrace s facebookem twitterem a dalšími soc. sítěmi

Už jsem na to tady několikrát apeloval, ale jak vidět tak ne dostatečně.
Proč pod článkem nejsou nějaké možnosti sdílení se soc. weby?
Vždyť integrace je tak jednoduchá.
Jsem si jist, že by to propagaci HFE silně pomohlo.

Kde to vázne?

PS Z příspěvků vidím, že můj apel vyzněl docela negativně. Myslel jsem to samozřejmě dobře, jen pro dobro HFE.
Prostě když vidím, že na Facebooku jen „82 hovoří o tom“ nebo jen 2.887 lidem se to líbí", tak mi to přijde opravdu žalostně málo!

Ta propagace by v této oblasti mohla být podstatně lepší.
Nějak nevidím, co by mohlo být důležitější, než aby se zvedla sledovanost a čtenost HFE.

I mean just well for HFE!

Protože jsme to ještě nenaprogramovali. Vždy zatím bylo něco důležitějšího, ale tuto úpravu určitě plánujeme.

Kde to vázne? No den má 24 hodin, týden 7 dní a rok 52 týdnů. Marek a ostatní chodí do zaměstnání a mají jiné povinnosti, které musí plnit.
Váš tón jakým tady prezentujete své požadavky se mi opravdu nelíbí.

Válečnémupoli: Mohl byste mi prosím vysvětlit k čemu je taková integrace dobrá. I když jsem se o to několikrát pokoušel, tak mně smysl sociálních sítí nějak uniká. Tedy kromě té která se zabývá podporou v nezaměstnanosti a podobně.

Tak špatná věc to není… ale pokud něco chcete sdílet, tak není nic lehčího než zkopírovat URL adresu a hodit ji jako odkaz na fb :)

No konstatování že to není špatné je sice inspirující, ale k čemu konkrétně to je? Mě příkladně z FB jenom chodí otravné e-maily že jsem ta dlouho nebyl (co bych tam taky dělal když nevím co s tím) a Twitter je pro mě úplná záhada. Já prostě asi stárnu…

Hum4nfrog: Je to jednoduché… máš sít svých přátel a kdykoliv se přihlásíš na FB, vidíš, co oni dali na svoji ‚zeď‘, někdo tam má nějaký zajímavý videoklip, někdo tam má napsaná, že třeba jeden na výlet, třetí má vtip, zajímavý odkaz apod.

Když budeme mít tuto ‚integraci‘, každý, kdo si něco takového přečte, tomu buď nastaví, že se mi to líbí a nebo to bude přímo sdílet, tedy na jeho zdi se objeví odkaz k danému článku. Jeho přátelé to uvidí a řeknou si např. ‚jé, to je zajímavé, to si taky přečtu‘ a přijdou na Help for English.

Díky za vysvětlení Marku. No nějaký takový systém jsem se dočetl v definicích FB. Můj problém asi tkví v tom že výpočetní techniku už požívám asi moc dlouho a mám své cesty jak se něco dozvědět. Mladší ročníky asi nebudou schopni bez sociálních sítí jít ani na záchod. Neříkám že je to špatně, je to jen jiný způsob přemýšlení a přístupu k věci. Podobný problém mám třeba s iTunes. Proboha proč se to tak nelogicky ovládá? :?
No a asi jako největší negativum mi připadá že sociální sítě požírají megatuny času. Kde má potom člověk brát čas na to dělat něco užitečného…
Možná že se ale pletu. Kdyžtak mě vyveď z omylu.

Problém není v tom tyto tlačítka integrovat. Problém vnímám v tom, jak přesně bude integrace vypadat a co nám daná integrace přinese.

Mluvíš o zvýšení propagaci a v důsledku i čtenosti. Ale propagace na sociálních sítích není JEN o přidání tlačítka „To se mi líbí“ – v takovém případě by to mohlo zanechat více škody než užitku…

seqwence: je to snadné, ale jde o lenost, lidé jsou obecně líní… A já samozřejmě také, zrovna včera jsem někde něco viděl a chtěl to sdílet na FB, nebylo tam tlačítko like a tak jsem se na to vykašlal…

Petr: Co tím myslíš? Přijde mi, že možností té integrace moc není, ne? Řekl bych, že nic jiného než prosté tlačítko like na začátku či na konci stránky se vymyslet nedá – je to tak všude.

Naprostý souhlas s Pildou.
to Petr Hudík: Moc nevím, jakou škodu myslíš. Nějakého spamu, či tak něčeho? Toho bych se určitě nebál.

Prostě pevně věřím, že větší integrace se sociálními sítěmi, zejména facebookem, by přinesla spoustu zaslouženého ovoce, za práci zde odvedenou.

Přijde mi to totiž naprosto zásadní, aby na takovém webu jako HFE byla možnost článek ohodnotit, dát o tom vědět ostatním.

A nemyslím zásadní pro mně, ale pro ty jiné potencionální čtenáře. Já jsem si zde svou cestu již dávno našel. Spousta dalších však ještě ne.

Zkrátka mi to přijde jako naprosto zásadní opomenutí základního propagačního intrumentu dnešní doby.

Pilda: je spousta možností integrace. Jen od boku střílím – možnost přihlásit se FB účtem, komentáře „svázat“ s FB nebo komentáře z HFE odeslat i na zeď na FB…

Až se rozhodneme sociální sítě aktivně podporovat, bude nutné se našemu účtu více věnovat, sledovat co o nás uživatelé říkají, pročítat komentáře a samozřejmě na ně reagovat. Poté je otázka správy komentářů, tady na HFE na to máme už zpracovaný systém, jak to bude na FB?

Rozhodně říkám, že chceme integrovat sociální sítě. Bohužel spousta věcí trvá daleko více času, který se pak nedostává (například textovky už měly být dávno venku).

Battlefield: „základního propagačního instrumentu dnešní doby“
To jsou velmi silná slova. Můžeš se hodit nějaký odkaz, který poukáže na spojitost mezi integrací FB a zvýšením návštěvnosti?

Hum4nfrog: přidávám se, mám stejný názor, FB ztráta času, aspoň pro mne.

Co se týká propojení HFE a FB, nepovažuji to za důležité ani za zvlášť efektivní. Nemyslím, že množina lidí na HFE a lidí zapálených do FB apod. se ve velkém měřítku prolíná.

Ani nestojím o to, aby příspěvky (i moje) putovaly po sociálních sítích mezi lidmi, které angličtina vůbec nezajímá. Já to vidím jako zbytečné.

Nemyslím, že množina lidí na HFE a lidí zapálených do FB apod. se ve velkém měřítku prolíná.

o to snad prave jde, ne? privest na HFE nove lidi → zvysit navstevnost webu. a vubec nepochybuji o tom, ze vetsi integrace s facebookem by se pozitivne projevila na navstevnosti. „putovani“ prispevku se myslim obavat nemusite.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.