Letní jazykový tábor

S přáteli přemýšlíme o táboře, který je nějak spjat s angličtinou. Je nám 14 let, naše jazyková úroveň A2 – B1. Několik možností mám, ale chtěl bych si nechat poradit. Prosil bych doporučit nějaký tábor.
PS: říkají vám něco tábory Summertime, Eurocamp?
Díky za odpovědi a šťastný nový rok!

Já jsem asi před čtyřma rokama byla na Eurocampu a co se týče angličtiny mi to nedalo absolutně nic. Užila jsem si to tam, ale jestli se hceš naučit něco nového, tak to nedoporučuju. Jako normální tábor to tam je dobrý, akorát ohledně hygieny to tam nebo nic moc, protože bylo dovoleno sprchovat se jen obden aby se prý stihli všichny vystřídat.

Takže tyto možnosti padají. Dáte mi nějaké návrhy?

Tak choď na jazykový pobyt (ale to zase nie je lacná zaležitosť) a môžete tam ísť aj viacerí …ale lepšie je keby si išiel sám (vieš potom sa nebudeš mať s kým rozprávať po slovenky/česky …ale budeš donútení konverzovať len v AJ …samozrejme ak sa tam z nejakým slovákom/čechom nestretneš)

Nevím jaké jsou možnosti pracovat jako dobrovolník pro nějakou neziskovou organizaci v zahraničí (napadá mne jen YMCA), o campech v ČR psali na fóru např. zde:
http://www.helpforenglish.cz/cz/forum/?…

v letních soutěžních příspěvcích:
h4e.cz/2008102722
h4e.cz/2010101204
h4e.cz/2010101222
h4e.cz/2008102604
h4e.cz/2009100309

OK, děkuji, ještě nějaké tipy? prosím…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.