Tell me More Angličtina verze 8.0

Dobrý večer,

jaký máte názor na tento produkt? Je lepší než Domácí učitel angličtiny? Není předražený?

Díky za názory!

Tuto verzi programu neznám a starší mě moc nenadchla (jako asi všechny ostatní podobné programy). Na domácího učitele angličtiny si ale dejte bacha. Slovíčka se tam nezobrazují s fonetickým přepisem a je pak hodně velká šance, že se je naučíte špatně. Já se takhle na začátku pár set slovíček s totálně jinou výslovností díky tomu naučil a ještě teďka mám s tím problémy.

Pokud vám jde o učení slovíček či dělání testů, jediné co lze opravdu doporučit jsou ty dva programy, které vytváří dva klíčoví lidé z těchto stránek. Word Manager a Smart Tests.

Pokud vám jde o teorii, tak programy typu tell me more, DUA apod, jsou opravdu nic moc.

Být vámi, tak si jako první studuji na zdejším webu sekci Angličtina pro začátečníky a až to budu mít nastudované, tak bych si koupil nějakou anglicky psanou knihu pro začátečníky a dál se učil z tohoto webu.

V sekci recenze nějakou vhodnou knihu najdete.

A to jsem si myslel, že zrovna Vy, Pildo, budete Domácího učitele angličtiny vychvalovat – nic ve zlým! :oops: :-D

Viz Vaše starší příspěvky:

http://www.helpforenglish.cz/cz/forum/?…

http://www.helpforenglish.cz/cz/forum/?…

Každopádně i takový názor se počítá. Na Word Manager a Smart Tests značky Vitware samozřejmě nedám dopustit. 8-)

richard:
DUA se mi líbilo z těch všech programů co jsem vyzkoušel nejvíce, ale to jsem teprve začínal, nevěděl co je dobré a tak nějak ignoroval výslovnost. Když jsem jí přestal ignorovat a zjistil jsem, že většinu slovíček kvůli té absenci fonetického přepisu vyslovuji úplně jinak, tak jsem na to změnil názor. A hlavně jsem v té době ještě neměl ty dva programy od Vítware, takže jsem neměl moc na výběr.

Teď mi přijde zcela zbytečné se učit gramatiku v programech co mají její výklad docela dost chabý oproti zdejšímu webu co je ještě navíc zdarma a slovíčka 1.) neefektivně a 2.) se špatnou výslovností.

Jenom pro úplnost: název firmy je Vitware, nikoliv Vítware (správně s krátkým „I“).

A příště mě nemusíte citovat, když reagujete hned na předchozí příspěvek. :-) (neberte to prosím jako komandování)

Díky moc za názor! 8-) Vy už jste C2, nemám pravdu? Nebo zatím C1? :oops:

na stránkách vámi uvedeného produktu máte demo verzi, vyzkoušejte, uvidíte sám jak vám to bude vyhovovat. Třeba vás to naučí i odlišovat co je to překlep 8-)

Richard44:
ono se občas v diskuzích stane, že než člověk příspěvek dopíše, tak do vlákna vloží něco někdo jiný a pak se to „jméno adresáta“ docela hodí.

Nejsem na fóru první den… :-)

Dobrý den, já jsem dostala Tell me More Angličtinu jako dárek k narozeninám a jsem s nim naprosto spokojena. Nemám kvůli práci čas chodit do jazykovky, takže tato metoda mně vyhovuje. Přijde mně, že tento program pokryje celkem vše – gramatiku, psaní, poslech, ale co se mi líbí nejvíc je právě nácvik správné výslovností. Firma times.cz, která tyto programy prodává má navíc horkou linku, takže když si nevím s něčím rady, tak oni mně vždy s ochotou poradí, což se cení, protože podle vlastních zkušenosti je na trhu tolik firem, co chtějí jen prodat a víc je prostě nezajímá.

Dobrý den, já jsem dostala Tell me More Angličtinu jako dárek k narozeninám a jsem s nim naprosto spokojena. Nemám kvůli práci čas chodit do jazykovky, takže tato metoda mně vyhovuje. Přijde mně, že tento program pokryje celkem vše – gramatiku, psaní, poslech, ale co se mi líbí nejvíc je právě nácvik správné výslovností. Firma times.cz, která tyto programy prodává má navíc horkou linku, takže když si nevím s něčím rady, tak oni mně vždy s ochotou poradí, což se cení, protože podle vlastních zkušenosti je na trhu tolik firem, co chtějí jen prodat a víc je prostě nezajímá.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.