Jazykový kurz-UK

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo má zkušenosti se studijními jazykovými kurzy v Anglii. Chtěl bych toto léto vycestovat na nějaký takový kurz (pravděpodobně na 14 dní přes studentagency)a zajímaly by mě zkušenosti a postřehy těch, co už tu možnost měli. At už má někdo typ na přesné místo/školu, způsob dopravy atd., nebo jakoukoliv zkušenost, budu rád, když se se mnou o to podělí. ;) Za všechny ohlasy předem děkuji.

Mohu doporučit školu v Bristolu. Byla jsem tam již třikrát, vždy dva týdny. Navíc je tam z Prahy velmi levné letecké spojení, zvláště, když se letenka zakoupí brzy. Létá tam easy-jet. Organizaci a zajištění svěřte ne Student agency, ale Alfa.agency Brno. Mám s nimi ty nejlepší zkušenosti. Vše jsem s nimi zařizovala prostřednictvím internetu. Je na ně opravdu spolehnutí.
Bristol je krásné město, i jeho okolí.

Anglicko je urcite naj krajina(najlac­nejsia, najblizsia)pre nas. Bol som, zazil som a mozem len odporucit. Ked sa uz clovek dostane na nejaky lepsi level anglictiny, urcite treba rozmyslat o FCE, CAE (Cambridge)ce­tifikatoch. Taktiez som vyuzil sluzby Alfa Agency a bol som maximalne spokojny. Splnili vsetko na com sme sa dohodli:)
Vela stastia

Bola som na 3 týždne v Londýne v Edward´s Language school, bývala som v rodine vybavovala som si všetko sama bez agentúry – to bolo ako príprava na kurz. Po vstupných testoch ma zaradili do zodpovedajúcej skupiny. Dala sa priplatiť aj konverzácia, majú webovú stránku. Mne kurz veľmi pomohol, som dodnes veľmi spokojná. Odporúčam.

Tady jsou moje zkušenosti s pobytem v Hastings.

http://www.h4e.cz/2010101210/

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.