pomoc s překladem

Ahoj , potřebovala bych pomoct s překladem . Upozorňuji , že text je trošičku morbidní :-D
Text zní takto : Ripped her heart out right before her eyes, Eyes over easy
U první věty si nejsem jistá jestli je to v překladu : Vytrhl jsem jí srdce přímo před jejíma očima ,nebo : Vytrhl jsem jí srdce těsně před tím, než sem jí vytrhl oči , nebo to nakonec znamená něco jiného ?
S druhou větou si nevím rady vůbec

díky za pomoc =)

1. Určitě to první, vyrval jí srdce přímo před jejíma očima. Before sb's eyes je takové ustálené slovní spojení, kde se předložka before používá jako místní. „It happened right before my eyes“.
    1. Ta věta navazuje na tu první, nebo je to vytržené z kontextu? Každopádně moc mi to smysl nedává :?

ahoj, ráda bych požádala touto cestou o pomoc. Jedná se o přeložení krátkého textu – viz níže. Kdyby měl někdo chuť pomoc mi, budu za to velmi vděčná.

Děkuji

PB

Analýza cestovního ruchu v indickém státě Uttarpradéš

Cílem diplomové práce je analýza indického státu Uttarpradéš z hlediska cestovního ruchu. Pomocí SWOT analýzy zhodnotit celkově potenciál této oblasti. Poté podat vlastní návrhy na zvýšení cestovního ruchu v Uttarpradéši. Ze získaných informací realizovat fiktivní cestu. Diplomová práce je rozdělena do šesti kapitol. V první kapitole je obecná charakteristika Indie, jejíž součástí je podrobnější popis severního státu Uttarpradéš. Ve druhé kapitole je provedena analýza primární nabídky, kde se zjišťuje přírodní a kulturní potenciál země a ve třetí kapitole je zkoumána sekundární nabídka respektive její infrastruktura a suprastruktura. Ve čtvrté kapitole je provedena SWOT analýzu, která zhodnocuje území. V páté kapitole je proveden marketingový průzkum, který mi pomohl zjistit názory lidí na Indii, kteří ji již navštívili a kteří nikoliv, a informovanost o státě Uttarpradéš. V šesté kapitole jsou uvedeny návrhy na zvýšení cestovního ruchu, jejíchž součástí byl průzkum vhodných nástrojů vytvořených pro cesty ve státě Uttarpradéš. Následně byl proveden průzkum trhu cestovních kanceláří, nabízejících zájezdy do Indie. Byla vytvořena individuální trasa po Uttarpradéši a navrhnuty další produkty, realizovatelné na území UP.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.