Předbudoucí čas

Zdravím všechny,
narazil jsem na jeden problém s příjímacími testy na vysokou, kde je věta: Before she has reached the market, she … at least ten people. Na výběr je:
„would talk to“
„was talking to“
„is talking to“
„will have talked to“
Já bych do mezery doplnil „was talking“, ale dle řešení mám doplnit „will have talked to“. mají tam chybu nebo to vůbec nechápu? :idea: prosím o vysvětlení… :shock:

Otázka č.1 je, zda této větě vůbec rozumíte. Myslím jestli se bavíme o budoucnosti nebo minulosti.
Otázka č.2 je, jestli si umíte vysvětlit PROČ jste tam chtěl dát minulý průběhový čas.

Rozhodně doporučuji přečíst všechny naše články o předpřítomném času, minulém průběhovém a budoucím.

Než dorazí na trh, bude mít za sebou pokec s nejméně 10 lidmi. Netýká se to minulosti, ale budoucnosti. Předpřítomný čas za before vyjadřuje, že to bude dokonáno (ne až bude přicházet na trh, ale až tam dorazí a bude tam).

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.