Pomoc s výukou psaní

Zdravím,
nevím, kam jinam se obrátit, než sem. Nedávno jsem začala na své angličtině pracovat mnohem intenzivněji, než tomu bylo dosud. Začalo to vypadat docela slibně, dokud jsem nenarazila na menší (čti větší) překážku, a to takovou, že si nemám kde procvičovat sloh a psaní, například esejí. Moje učitelka ve škole je bůh ví proč nemá ráda a odmítá mi je kontrolovat. Nikdo z rodiny neumí anglicky tak dobře, abych se s tím na ně mohla obrátit. Proto se obracím sem. Byla bych velmi ráda, kdyby se našel někdo, kdo by mi čas od času zadal téma a byl schopný mi pak zkontrolovat krátkou esej.
Děkuji :)

Tak tema si muzes zadat sama a vysledky sve prace vlozit potom sem, on se snad nekdo najde kdo ti to zkontroluje.

Jinak na psani je tu hned nekolik clanku zde:
http://www.helpforenglish.cz/psani/

Dale bych taky doporucil pouzivat pri psani kvalitni vykladovy slovnik, to je snad samozdrejmnost, ale hlavne theasarus. Pokud si na vyssi urovni tak jeste slovnik kolokaci.

Taky si můžeš koupit učebnici Skills for First Certificate Writing, tam máš zadané úkoly, ale také různá nápomocná cvičení, vysvětlení různých stylů atd.

Monk-chan, nevím, na jaké je to škole a jaký tam máte systém výuky, ale přesto bych chtěla podotknout, že práce učitele není neomezená a žák (student) nemůže automaticky počítat s tím, že mu bude učitel kontrolovat úlohy a práci, kterou si sám zvolí navíc. Pokud by třeba každý žák vypočítal denně deset příkladů, které jsou nad rámec d.ú., pak by učitel nedělal nic jiného, než opravoval. Je super, když mají studenti zájem o práci navíc, ale to už není povinnost učitele, aby ji kontroloval.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.