Englishbooks Day

Ahoj. Včera jsem byla (poprvé) na EBD v Berouně a musím říct, že jsem byla nadšená! Asi jsem nečekala tak vysokou úroveň (po zkušenostech z jiných akcí). Chtěla bych touto cestou poděkovat paní Červené a všem dalším, kdo se na organizaci podíleli a taky přednášejícím. Will Gathings mě doslova uchvátil (myslím, že se minul povoláním, byl by skvělý herec :-D ), ale i ostatní přednášky se mi moc líbily. Markovi velké díky za typy na vyhledávání!

Přidávám se k poděkování. Přednášky byly výborné, zajímavé a zábavné. Zkoušení jsem si užila, zapotila jsem se u Writing, zapsala jsem si mnoho tipů na webovky a poznamela si další detaily k přípravě na zkoušky. Děkuji všem. :)

Moc děkujeme! Velmi nás těší, že se vám sobotní akce líbila a budeme se těšit zase za rok :-) Btw, fotky z akce už jsou na naší facebookové stránce.

Já se taky těším na další Englishbooks Day :-). Fotky jsou opravdu moc dobré!

Ten den utekl nějak moc rychle. Co mne nejvíce překvapilo: milá pozornost od Englishbooks pro ty, kteří přijeli z nejvzdálenějších míst. Díky.

Mám dotaz – loni jsme po vykonání zkoušky nanečisto dostali takový papírek s přehledem bodů, aby člověk tušil, jak na tom přibližně je. Letos byl k dispozici seznam, kde jsem se dočetl pouze to, zda mám F, NF, P či FCP, ale body uvedeny nebyly (resp. byly u Speaking, nebyly u Writing). Dá se to někde ještě dodatečně zjistit? Děkuji:)

já se dostavit nemohla, ale myslela jsem na vás! jsem ráda, že se akce vydařila! těším se na fotky! :-)

fotky jsou na FB.

Odpověď City & Guilds na otázku krysarre:

Body u písemného projevu nebyly uvedeny, protože se zde hodnotil pouze jeden úkol, zatímco u mluveného projevu to byla téměř celá zkouška a uvedení počtu bodů zde mělo smysl. Body za písemný projev můžeme dohledat.

Nevíte někdo prosím nějaké informace o (případném) letošním EBD? Bude vůbec?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Leiah vložený před 11 lety

Nevíte někdo prosím nějaké informace o (případném) letošním EBD? Bude vůbec?

Bude na podzim. Budeme Vás včas informovat.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 11 lety

Bude na podzim. Budeme Vás včas informovat.

Díky moc za zprávu. Říkala jsem si, že podzim bude za chvíli a stále nic, jestli už není zrušený pro letošek úplně…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.