timetable present simple or continues?

Zdravím.
Neviem si rady s esejov, list spolužiakovi/čke.

V prípade, že sa jedná i pevne určený rozvrh – timetable používame správne present simple?

Ale dá sa povedať že sa jedná práve o prípad timetable v nasledujúcom?:
„I study four hours every day during next two weeks.“ myslím tým, že následujúce dva týždne budem každý mať vúučbu 4 hodiny v každý deň.

Predchádza tomu:„Now I am in Leicester to visit my brother and to practise my English as well. So I’m attending short course of English here.“

Môžem teda v tomto prípade použiť present simple? Alebo by bol sem vhodnejší present continues?
Snáď som dotaz napísala zrozumiteľne.

Vďaka

Ja by som tam použil Present Continuous.

No znel by tam lepšie aj mne.
Ale ja viem, že hovorím o vyučovacom rozvrhu na najbližšie dva týždne – rozvrh – timetable. Tak prečo tam použiť continues a nie simple?
Decka neblbnite, rýchlo poradte a najlepšie správne o 2 hodiny mi začína angličtina nech mám aspon túto jednu vec v eseji ok. Ved aj tak tam budem mať ešte dosť mistakes

Určitě tam bude průběhový čas. Je to časově omezený, dočasný děj. Možná bych zvažoval v první větě I will be studying.

Present simple by som tam dal keby som písal , že vyučko mám napr. od 09.00 do 13.00 hod.

Vyučko začína o 9.00 , vyučko končí o 13.00 hod.

Všichni se v tom shodujete
Já si to opravím teda, ale beda jestli to budu mít špatne :-D
Dík decka

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.