Dobrý den,
potřeboval bych pomoct přeložit co znamená „Price bands“ je to z databáze, která se týká pronajmutí chat. Nevím jak to přeložit nebo jenom samotné „Bands“ nic jsem nenašel ,žádný český ekvivalent.
Předem děkuju za pomoc
Dobrý den,
potřeboval bych pomoct přeložit co znamená „Price bands“ je to z databáze, která se týká pronajmutí chat. Nevím jak to přeložit nebo jenom samotné „Bands“ nic jsem nenašel ,žádný český ekvivalent.
Předem děkuju za pomoc
Definition of ‚Price Band‘
A value-setting method in which a seller indicates an upper and lower cost range, between which buyers are able to place bids. The price band's floor and cap provides guidance to the buyers. This type of auction pricing technique is often used with initial public offerings (IPOs).
Takže je to nějaký typ aukce vidím když to shrnu ale to mi nedává smysl proč by to tam měli u toho u pronájmu chat tu aukci tomu teď nerozumím.
Já bych to chápala jako „cenové pásmo“ , cena od – do.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.