Doporucte ucebnici pro zacatecnika

Dobry den,
mohli byste mi doporucit ucebnici AJ pro zacatecniky? Spise bych to videla na neco v CJ, protoze pro zacatecniky je anglicka ucebnice, podle meho nazoru, tezka.
Diky moc
Lenka

A co kurz tady na stránkách?
http://www.helpforenglish.cz/…a-Kurzu.html

Zkus „Angličtina (nejen) pro samouky“ od Evy Tandlichové a kol.,je to učebnice AJ v češtině,docela pěkně utříděná,s pos­tupnou náročností,hezky barevná…Učebnice AJ jsou teda nejlepší přímo v AJ,ale z těch českých co jsem vyzkoušel,se mi tahle líbila dost.

Diky moc. Informace z techto stranek urcite pouziju, ale chtela jsem mit i neco do ruky). Diky Rockmaker, podivam se na ni.

neni zač,a navzdory všem názorům o zbytečnosti česky psaných anglických knih mě hodně naučila,ovšem je to řešení spíš na cesty,protože v přítomností internetu vítězí Help for English ;-)

Technická:pro začátečníka je důležitější učitel než knížka-pokud to jde.

ano,ale ptala se jen na knížku ;-) jen je škoda,že dobrých učitelů není zas až tolik,nejde vždy jen o znalost,pro mě bylo nejdůležitější se dobře cítit,to mě posunulo nejvíc…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.