Soutěž s E. A. Poe

Komentáře k článku: Soutěž s E. A. Poe

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 16 lety

Mám napsaných několik řádků a dochází mi fantasie :) Budu si to muset asi celé dopředu promyslet.

Re:

no ja som vyhodil uz styri A4ky papiera, lebo sa snazim pisat „tajuplne“ a „strasidelne“ od zaciatku, dufajuc, ze pocas pisania ma napadne zapletka – a nanestastie – nestalo sa zatial tak :-) Asi budem najprv musiet vymysliet pointu a az potom pisat :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Tomy Novella vložený před 16 lety

Re:

no ja som vyhodil uz styri A4ky papiera, lebo sa snazim pisat „tajuplne“ a „strasidelne“ od zaciatku, dufajuc, ze pocas pisania ma napadne zapletka – a nanestastie – nestalo sa zatial tak :-) Asi budem najprv musiet vymysliet pointu a az potom pisat :-)

Re: Re:

To je zcela v pořádku, v angličtině se tato metoda jmenuje „free writing“. Může ale chvilku trvat, než ta pointa přijde shůry, takže radím vydržet a psát a pak se zpětně nebát škrtat a přepisovat :-)

Malý dotaz

Pokud do konce října vymyslím povídky dvě mám poslat každou samostatně nebo obě najednou?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.