Soutěž s E. A. Poe

Komentáře k článku: Soutěž s E. A. Poe

Wow! Awesome!

Doufám, že najdu čas něco vytvořit!

Super

Tak Edgara fakt můžu, super soutěž díky. Poslal jsem svou povídku, bohužel první e-mail neobsahoval přílohu, takže Vám to přijde 2×. Doufám, že to není problém, proto to raději píšu. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Robin vložený před 16 lety

Super

Tak Edgara fakt můžu, super soutěž díky. Poslal jsem svou povídku, bohužel první e-mail neobsahoval přílohu, takže Vám to přijde 2×. Doufám, že to není problém, proto to raději píšu. :-)

Re: Super

To jste stihnul rychle!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

To jste stihnul rychle!

Re: Re: Super

Už jsem jednu horrorovou povídku psal v minulosti a posílal Vám jí. Tak teď je dobrá příležitost zařadit jí do soutěže :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Robin vložený před 16 lety

Už jsem jednu horrorovou povídku psal v minulosti a posílal Vám jí. Tak teď je dobrá příležitost zařadit jí do soutěže :-)

Re: Re: Re: Super

Nojo vidíte, to mi úplně vypadlo z hlavy. Moc se omlouvám. Ale zdá se, že je dobře, že jsem na ni zapomněl, že?

Nojo vidíte, to mi úplně vypadlo z hlavy. Moc se omlouvám. Ale zdá se, že je dobře, že jsem na ni zapomněl, že?

Re: Re: Re: Re: Super

Je mi to jasný :-) Ale úplně Vás chápu, protože toho nejspíš nemáte málo, tak jako většina z nás v dnešní uspěchané době. Koneckonců je to tak, jak píšete a já děkuji, že jste na ní zapoměl :-)

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví marie

To jste stihnul rychle!

dobrýd en, jen se zeptám: normostranou myslíte 1800 znaků ve wordu? To je celkem obvyklé měřítko, možná přesnější než počet slov…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od marie vložený před 16 lety

dobrýd en, jen se zeptám: normostranou myslíte 1800 znaků ve wordu? To je celkem obvyklé měřítko, možná přesnější než počet slov…

ano, 1800 znaků, je to nahoře napsané. Dole ve shrnutí jsem to napsal přibližně ve slovech.

Marku, tahle soutěž se ti fakt povedla :) Na to jsem dlouho čekal. Jsem teď nemocný, takže budu mít čas něco napsat, pokusím se anglicky.

rekapitulacia

chcel by som sa pre ujasnenie spytat, v podstate sa daju vyhrat 2 knizky „Tales of Mystery and Imagination“ v ANGLICTINE a potom jedna kniha a dvojplacka v CESTINE?

Vdaka ;-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Tomy Novella vložený před 16 lety

rekapitulacia

chcel by som sa pre ujasnenie spytat, v podstate sa daju vyhrat 2 knizky „Tales of Mystery and Imagination“ v ANGLICTINE a potom jedna kniha a dvojplacka v CESTINE?

Vdaka ;-)

Re: rekapitulacia

Edgar Allan Poe zase dlouho takové krásné dvojvýročí (200 let od narození a 160 let od úmrtí) mít nebude, navíc věříme, že vaše příspěvky budou mít takovou hodnotu, že si ty krásné ceny zasloužíte ;-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Tomy Novella vložený před 16 lety

rekapitulacia

Vdaka ;-)

Re: rekapitulacia

celkem čtyři ceny:
1 kniha v češtině (cena přes 700 Kč)
1 dvojCD v češtině (cena přes 400 Kč)
2 převyprávěné knížky v angličtině s CD (cena okolo 150 Kč)

Wow :shock: to je skvělé!! :-D Marku zpřístupníte doručené příspěvky?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Casmoredius vložený před 16 lety

Wow :shock: to je skvělé!! :-D Marku zpřístupníte doručené příspěvky?

Re:

Uvidíme, kolik jich bude, ty nejlepší určitě ano.

Mám napsaných několik řádků a dochází mi fantasie :) Budu si to muset asi celé dopředu promyslet.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.