Velká seriálová soutěž 2010

Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010

Odkaz na příspěvek Příspěvek od orim vložený před 15 lety

WOW!
That's a hell of a lot of money! :shock:

Nevím jak to funguje v internetových obchodech, ale jestli si na těch amazonech dokážou vytáhnout statistiku počtu kliků na jednotlivé položky, tak dneska jim tam jistých pár položek vyskočí o dost nahoru… :-)

Re:

No to teeeda – ked si to kazdy kontroloval 2× ako ja :-)

Už viem, ako to dopadne!!!

Zajtra bude úloha: A teraz kliknite na BUY na totej amazonke a MÁTE VYHRÁNO VŠETCI VŠETKO!!! :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Patrícia vložený před 15 lety

Už viem, ako to dopadne!!!

Zajtra bude úloha: A teraz kliknite na BUY na totej amazonke a MÁTE VYHRÁNO VŠETCI VŠETKO!!! :-D

Re: Už viem, ako to dopadne!!!

Výborný nápad… že mě to nenapadlo. :-)

vynikající… do rána je snad nějak identifikuju.

Kompóty

A máme zavarániny na zimu!!! :-)

Haha, head museum…! Great idea! ..having a laugh.

Máme napsat jména seriálů + jména koho hrají (ne herce)? Tak to bude problém. Pro někoho lehká otázka – pro někoho těžká. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od jenda176 vložený před 15 lety

Máme napsat jména seriálů + jména koho hrají (ne herce)? Tak to bude problém. Pro někoho lehká otázka – pro někoho těžká. :-)

Re:

…a charakteristi­ku.......jdu hledat :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od jenda176 vložený před 15 lety

Re:

…a charakteristi­ku.......jdu hledat :-)

Re: Re:

CHARACTER je postava, ne charakteristika.

Opravdu povedená soutěž! Klobouk dolů! :-D Jelikož většinu seriálů neznám, tak mi to dává celkem časově zabrat, ale super :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Síma K. vložený před 15 lety

Opravdu povedená soutěž! Klobouk dolů! :-D Jelikož většinu seriálů neznám, tak mi to dává celkem časově zabrat, ale super :-D

Re:

Přesně tak. Klobouk dolů. Kam na ty otázky pan Vít chodí. To dá fušku vymyslet. Jsem zvědav na tu další. Tahle otázka mi dala zabrat a ani si nejsem jistý, zda je mám správně. Ty lidi mi připadají úplně stejný......nebo se mi to zdá :-)

Teda, musím říct, že u dámy na druhé poličce mi dalo docela zabrat zkreslení ke kterému dochází přes sklenici…
až byž jsem oběvila naprosto totožnou fotku, došla jsem k závěru že to skutečně je ona…do té doby jsem byla značně na pochybách.
Inu lázeň a sklo ji svědčí – zhubla chudinka:D

Moc hezká otázka :-), ale těžká obzvlášť pro nás ženy, takže holky hlavně nepopleťte pravá a levá, to platí hlavní pro Casmoredius ;-).

Uz som zavisla :-D Prve na co rano pozeram je sutazna otazka 8-)

4. otázka

Docela obtížný úkol. Pořád mi zbývá jedna … věc (nebudu konkrétní, abych případně nenapověděl :)) Ať hledám, kde hledám, pořád nemůžu najít :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.