Velká seriálová soutěž 2010

Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Martina vložený před 15 lety

Nevím, jak vám, ale mně se ne a ne zobrazit ty americké stránky :( Asi nečekali, že budou mít takovou návštěvnost z ČR během jednoho dne :)

Re:

Já už tam byl dnes několikrát… bez problému. Teď také. Zkoušejte.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re:

Já už tam byl dnes několikrát… bez problému. Teď také. Zkoušejte.

Re: Re:

Mně tam vždycky skočí yahoo … :(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Martina vložený před 15 lety

Mně tam vždycky skočí yahoo … :(

Re: Re: Re:

Sláva, už jsem tam :)

No tedy – to bylo něco. Vzhledem k tomu, že jsem prošvihla včerejší otázku tak už se jen modlím, abych už nemusela počítat :-)

Česká národní banka

Hledala jsem kurz ČNB, ale asi proto, že je dnes svátek, mi to nic neukazuje… Zvolila jsem kurz jiné směnárny, jinak nevím, jak to udělat… Doufám, že jde hlavně o postup a ne o přesné haléře…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Monin@ vložený před 15 lety

Česká národní banka

Hledala jsem kurz ČNB, ale asi proto, že je dnes svátek, mi to nic neukazuje… Zvolila jsem kurz jiné směnárny, jinak nevím, jak to udělat… Doufám, že jde hlavně o postup a ne o přesné haléře…

Re: Česká národní banka

klidně použijte včerejší kurz.

Ruzne verze

Mam problem s tim ze je skutecne rozdil nejen v cenach na britskem a US amazonu. Casto maji i jinou collectors edition.

Tahle otazka mi dava zabrat. S amazon.co.uk jsem nemela nejmensi problem a vse nasla behem chvilky. S kurzem ceske koruny taky nemam problem, ale s amazon.com si nevim rady. Kdyz napriklad zadam do vyhledavace kompletni serii serialu Sex and the City vyhleda mi to NEKOLIK kompletnich kolekci s velmi rozdilnymi cenami! Mam tedy vybrat tu nejlevnejsi? Dekuji za pomoc.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Dannuska vložený před 15 lety

Tahle otazka mi dava zabrat. S amazon.co.uk jsem nemela nejmensi problem a vse nasla behem chvilky. S kurzem ceske koruny taky nemam problem, ale s amazon.com si nevim rady. Kdyz napriklad zadam do vyhledavace kompletni serii serialu Sex and the City vyhleda mi to NEKOLIK kompletnich kolekci s velmi rozdilnymi cenami! Mam tedy vybrat tu nejlevnejsi? Dekuji za pomoc.

Re:

Pokud nemají tu, co vypadá stejně, vyberte tu nejlevnější.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Daqidius vložený před 15 lety

Ruzne verze

Mam problem s tim ze je skutecne rozdil nejen v cenach na britskem a US amazonu. Casto maji i jinou collectors edition.

Re: Ruzne verze

Je-li jich víc, vyberte buď tu, co je balená stejně a nebo tu nejlevnější.

Re:

Pokud nemají tu, co vypadá stejně, vyberte tu nejlevnější.

Hm, to budu muset předělat tedy :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 15 lety

Hm, to budu muset předělat tedy :)

O tu americkou mi tolik nejde, je to jen pro srovnání. Hlavně mít tu britskou správně. Nic předělávat nemusíš. Měl jsem být specifičtější od začátku.

O tu americkou mi tolik nejde, je to jen pro srovnání. Hlavně mít tu britskou správně. Nic předělávat nemusíš. Měl jsem být specifičtější od začátku.

Re: Re: Re: Re:

Ok, dobře. Když jsem došel ke konečnému výsledku, úplně jsem koukal, jak ceny na amazonu.co.uk a com jsou rozdílný.

Dekuji za pomoc. Preji hezky vecer.

WOW!
That's a hell of a lot of money! :shock:

Nevím jak to funguje v internetových obchodech, ale jestli si na těch amazonech dokážou vytáhnout statistiku počtu kliků na jednotlivé položky, tak dneska jim tam jistých pár položek vyskočí o dost nahoru… :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.