Nevím, jak vám, ale mně se ne a ne zobrazit ty americké stránky
Asi nečekali, že budou mít takovou návštěvnost z ČR během jednoho dne
Re:
Já už tam byl dnes několikrát… bez problému. Teď také. Zkoušejte.
Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010
Nevím, jak vám, ale mně se ne a ne zobrazit ty americké stránky
Asi nečekali, že budou mít takovou návštěvnost z ČR během jednoho dne
Re:
Re:
Re: Re:
Mně tam vždycky skočí yahoo …
Mně tam vždycky skočí yahoo …
Re: Re: Re:
Sláva, už jsem tam
No tedy – to bylo něco. Vzhledem k tomu, že jsem prošvihla včerejší
otázku tak už se jen modlím, abych už nemusela počítat
Česká národní banka
Hledala jsem kurz ČNB, ale asi proto, že je dnes svátek, mi to nic neukazuje… Zvolila jsem kurz jiné směnárny, jinak nevím, jak to udělat… Doufám, že jde hlavně o postup a ne o přesné haléře…
Česká národní banka
Hledala jsem kurz ČNB, ale asi proto, že je dnes svátek, mi to nic neukazuje… Zvolila jsem kurz jiné směnárny, jinak nevím, jak to udělat… Doufám, že jde hlavně o postup a ne o přesné haléře…
Re: Česká národní banka
klidně použijte včerejší kurz.
Ruzne verze
Mam problem s tim ze je skutecne rozdil nejen v cenach na britskem a US amazonu. Casto maji i jinou collectors edition.
Tahle otazka mi dava zabrat. S amazon.co.uk jsem nemela nejmensi problem a vse nasla behem chvilky. S kurzem ceske koruny taky nemam problem, ale s amazon.com si nevim rady. Kdyz napriklad zadam do vyhledavace kompletni serii serialu Sex and the City vyhleda mi to NEKOLIK kompletnich kolekci s velmi rozdilnymi cenami! Mam tedy vybrat tu nejlevnejsi? Dekuji za pomoc.
Tahle otazka mi dava zabrat. S amazon.co.uk jsem nemela nejmensi problem a vse nasla behem chvilky. S kurzem ceske koruny taky nemam problem, ale s amazon.com si nevim rady. Kdyz napriklad zadam do vyhledavace kompletni serii serialu Sex and the City vyhleda mi to NEKOLIK kompletnich kolekci s velmi rozdilnymi cenami! Mam tedy vybrat tu nejlevnejsi? Dekuji za pomoc.
Re:
Pokud nemají tu, co vypadá stejně, vyberte tu nejlevnější.
Ruzne verze
Mam problem s tim ze je skutecne rozdil nejen v cenach na britskem a US amazonu. Casto maji i jinou collectors edition.
Re: Ruzne verze
Je-li jich víc, vyberte buď tu, co je balená stejně a nebo tu nejlevnější.
Re:
Pokud nemají tu, co vypadá stejně, vyberte tu nejlevnější.
Hm, to budu muset předělat tedy
Hm, to budu muset předělat tedy
O tu americkou mi tolik nejde, je to jen pro srovnání. Hlavně mít tu britskou správně. Nic předělávat nemusíš. Měl jsem být specifičtější od začátku.
O tu americkou mi tolik nejde, je to jen pro srovnání. Hlavně mít tu britskou správně. Nic předělávat nemusíš. Měl jsem být specifičtější od začátku.
Re: Re: Re: Re:
Ok, dobře. Když jsem došel ke konečnému výsledku, úplně jsem koukal, jak ceny na amazonu.co.uk a com jsou rozdílný.
Dekuji za pomoc. Preji hezky vecer.
WOW!
That's a hell of a lot of money!
Nevím jak to funguje v internetových obchodech, ale jestli si na těch
amazonech dokážou vytáhnout statistiku počtu kliků na jednotlivé položky,
tak dneska jim tam jistých pár položek vyskočí o dost nahoru…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.