Velká seriálová soutěž 2010

Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010

Super… u těch co nezmám se mi vymýšlelo nejlépe! Hlavně když vím, že se nemůžu splést :-)

UF

… aj ked neexistuje nespravna odpoved viac menej … jednoznacne pre mna zatial najnarocnejsia uloha! :-D

Já neznám drtivou většinu, ale prošel jsem si wikipedii a pročítal o čem ten seriál je. Pak se vymýšlí lépe název. V češtině mě napadají více variant......­.....přál bych si takovýchto otázek více 8-) :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od jenda176 vložený před 15 lety

Já neznám drtivou většinu, ale prošel jsem si wikipedii a pročítal o čem ten seriál je. Pak se vymýšlí lépe název. V češtině mě napadají více variant......­.....přál bych si takovýchto otázek více 8-) :-D

Re:

Jj, to je nejlepší dělala jsem to taky tak, ale u některých byl velký problém ta zapovězená slova a taky fakt, že když už to jednou bylo přeloženo do češtiny, tak mám ten název nějakým způsobem zažitý a jakékoliv jiné pojmenování tahá za uši:)
Je to výborný úkol, a v podstatě první, který mě donutil trochu se věnovat angličtině.

Teda docela spoilery, zvlášť poslední komentáře… :-)

Opět super otázka – od rána si lámu hlavu :-)

Ze 6. otázky je mi smutno. Už zase končí zábava a začínají počty. :oops:

kristepane… vy jste fakt neuvěřitelnej…

6. otázka

Jen taková věcná. Kolik má jeden měsíc dnů?

Do prkynka a ja myslela, ze ty prvni otazky jsou narocnejsi, aby se to protridilo hned na zacatku a vydrzeli jen ti nejhorlivejsi, nejpilnejsi…a ono asi neeee. :o

No teda!

To je ale záludná otázka. Máme k tomu rátať aj filmy?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Patrícia vložený před 15 lety

No teda!

To je ale záludná otázka. Máme k tomu rátať aj filmy?

Re: No teda!

Jak chcete, proto je tam ta tolerance, abyste si tím nemuseli dělat těžkou hlavu.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od funny-filing vložený před 15 lety

6. otázka

Jen taková věcná. Kolik má jeden měsíc dnů?

Re: 6. otázka

Jen si je spočítejte. :-)

Tak po včerejší ‚oddechovce‘ taková záludnost. V matice jsem nikdy nebyl dobrej… :-)

Ještě že jste se nezeptal: jak budu stará/starý až to všechno uvidím :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.