Velká seriálová soutěž 2010

Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010

Odkaz na příspěvek Příspěvek od funny-filing vložený před 15 lety

6. otázka

Jen taková věcná. Kolik má jeden měsíc dnů?

Re: 6. otázka

měsíc má 28, 29,30,31. Tak přemýšlím od kdy začít počítat, ode dneška? od ledna?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od jarmi1 vložený před 15 lety

Ještě že jste se nezeptal: jak budu stará/starý až to všechno uvidím :-D

Re:

Dopočítáno, není to tak strašně jak se zdálo :-)

Ještě že jste se nezeptal: jak budu stará/starý až to všechno uvidím :-D

Re:

:-) Ale taky mě to napadlo.

Re:

Dopočítáno, není to tak strašně jak se zdálo :-)

Re: Re:

klidně můžu vyhrát všech 8 :-D

Takze spocitane :-D :-D :-D toto podla mna nebolo nic tazke- vcerajsiu otazku este stale nemozem predychat a stale premyslam 8-)

Tak jsem si tu dnešní otázku trochu zkomplikoval:D Špatně si přečet otázku a počítal jsem to, jak dlouho by to trvalo, kdybych na všechny seriály koukal nonstop:D až když mi to nějak nevycházelo, jsem si ji raději přečetl znovu. Snad jsem se i tak dobral správného výsledku:)

Á je… zase matematika :-) No zatím asi nejlepší byly baňky :-)

Musím říct, že jako neznalce poloviny seriálů mě otázka po přečtení dost vyděsila. Naštěstí ukázky byly vybrány tak skvěle, že za 10 minut bylo i v tuto pozdní hodinu jasno :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od SUPREZ vložený před 15 lety

Musím říct, že jako neznalce poloviny seriálů mě otázka po přečtení dost vyděsila. Naštěstí ukázky byly vybrány tak skvěle, že za 10 minut bylo i v tuto pozdní hodinu jasno :-D

Re:

Souhlasím. Tento úkol se mi zatím líbí ze všech nejvíc :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od SUPREZ vložený před 15 lety

Re:

JJ – doufám, že jsem to trefila správně, u trojky jsem si nebyla jistá… takže vylučovací metoda zafungovala :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od guenuche vložený před 15 lety

Re:

JJ – doufám, že jsem to trefila správně, u trojky jsem si nebyla jistá… takže vylučovací metoda zafungovala :-)

Re: Re:

Taky jsem to brala vylučovací metodou, tak snad to vyšlo:-)

Já teda ty seriály skoro neznám a vůbec na to nemůžu přijít. Zatím mám dva, tak nevím co s ostatníma :-( .

No, už to tak nějak mám. Snad to je dobře :-). Ale něčím si vůbec nejsem jistá…

Díky moc za tuto otázku. Konečně žádné počítání. I když znám jen dva seriály, ukázky jsou tak dobře vybrané, že se to dá poznat. Super. :-)

Super otazka :-D Vylucovacia metoda zabrala aj u mna- ale ci to mam spravne? netusim…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.