Velká seriálová soutěž 2010

Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010

Som myslela ze to bude tazke, ked clovek nepozna vsetky tie serialy, ale nakoniec to bola najlahsia otazka:)

Výborná otázka:) Nejprve jsem se zděsila(když jsem četla zadání) pak jsem se zděsila podruhé(když jsem zjistila jak jsou krátké) ale nakonec jsem to dala dohromady překvapivě rychle a v docela se i bavila…:D

Akorát mi otázky tohoto typu dost znesnadňují sestavování seriálového žebříčku:) O první místa se jich dělí podstatně víc než na začátku…

Tak to je nejtěžší otázka. Být tam ještě text vedle zvukové stopy, tak se chytnu. :-(

Taky jsem to nakonec dal, ale zapotil jsem se.

Teda, nikdy bych nečekala, že zrovna tyhle „zvukové“ otázky mi půjdou, ale jo, super.. Skvělá soutež, už jsem normálka závislá… :-D

Taky jsem se ze zacatku lekl, protoze jsem videl jen 4 serialy, z toho v puvodnim zneni jen 1, ale ukazky jsou voleny fakt dobre, takze to az tak tezky neni, aspon doufam teda, ze to mam dobre:-)

Marku, Vy nás máte rád, že jste vybral takové supr ukázky…:-)
Už jsem se začínal hrůzou potit, že jak to všechno na webu najdu a nakonec to byla fakt nejlehčí otázka.
Tedy, vlastne doufám, že ty nejlehčí teprve budou…:-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od orim vložený před 15 lety

Marku, Vy nás máte rád, že jste vybral takové supr ukázky…:-)
Už jsem se začínal hrůzou potit, že jak to všechno na webu najdu a nakonec to byla fakt nejlehčí otázka.
Tedy, vlastne doufám, že ty nejlehčí teprve budou…:-D

Re:

To mě mrzí. :-D Mám rád otázky, které mám vytvořené za chvilku ale Vás zaměstnají na celý večer. Obávám se, že tentokrát to bylo přesně naopak. Úryvky jsem vybíral celý večer já. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re:

To mě mrzí. :-D Mám rád otázky, které mám vytvořené za chvilku ale Vás zaměstnají na celý večer. Obávám se, že tentokrát to bylo přesně naopak. Úryvky jsem vybíral celý večer já. :-)

Re: Re:

To mě přesně napadlo! Že tyhle ukázky jste určitě vybíral déle než byly ze stran soutěžících rozlušťovány…:-)

Inu, pro jednou příjemná změna (pro nás).

Ale myslím že po některých minulých otázkách jsme si trochu oddechu zasloužili.

…a já nemám vyřešenou ještě tu včerejší..takže asi jdu...........spát a budu řešit zítra :-)

Přepisy

Neměl jsem co dělat, udělal jsem všechny :)

Tak dnešní otázka mi teda dá zabrat. Už včera jsem se u těch ukázek zapotila. Narozdíl od ostatních mi to nepřijde zrovna lehké. :oops:

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 15 lety

Přepisy

Neměl jsem co dělat, udělal jsem všechny :)

Re: Přepisy

Taky jsem si dal všechny. Docela pohodová otázka. :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od enjula vložený před 15 lety

Tak dnešní otázka mi teda dá zabrat. Už včera jsem se u těch ukázek zapotila. Narozdíl od ostatních mi to nepřijde zrovna lehké. :oops:

Re:

Jsem na tom stejně, i včerejší otázka mi dala zabrat. No o dnešní ani nemluvím:-)))Nicméně musím říct, že otázky se mi přesto líbí!:-)Jsou nápadité!

Fiiiha- to je teda otazocka- idem na to :-D

Super, nerozuměla jsem opravdu jen jedné :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.