Som myslela ze to bude tazke, ked clovek nepozna vsetky tie serialy, ale nakoniec to bola najlahsia otazka:)
Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010
Som myslela ze to bude tazke, ked clovek nepozna vsetky tie serialy, ale nakoniec to bola najlahsia otazka:)
Výborná otázka:) Nejprve jsem se zděsila(když jsem četla zadání) pak jsem se zděsila podruhé(když jsem zjistila jak jsou krátké) ale nakonec jsem to dala dohromady překvapivě rychle a v docela se i bavila…:D
Akorát mi otázky tohoto typu dost znesnadňují sestavování seriálového žebříčku:) O první místa se jich dělí podstatně víc než na začátku…
Tak to je nejtěžší otázka. Být tam ještě text vedle zvukové stopy,
tak se chytnu.
Taky jsem to nakonec dal, ale zapotil jsem se.
Teda, nikdy bych nečekala, že zrovna tyhle „zvukové“ otázky mi
půjdou, ale jo, super.. Skvělá soutež, už jsem normálka závislá…
Taky jsem se ze zacatku lekl, protoze jsem videl jen 4 serialy, z toho v puvodnim zneni jen 1, ale ukazky jsou voleny fakt dobre, takze to az tak tezky neni, aspon doufam teda, ze to mam dobre:-)
Marku, Vy nás máte rád, že jste vybral takové supr ukázky…:-)
Už jsem se začínal hrůzou potit, že jak to všechno na webu najdu a nakonec
to byla fakt nejlehčí otázka.
Tedy, vlastne doufám, že ty nejlehčí teprve budou…:-D
Marku, Vy nás máte rád, že jste vybral takové supr ukázky…:-)
Už jsem se začínal hrůzou potit, že jak to všechno na webu najdu a nakonec to byla fakt nejlehčí otázka.
Tedy, vlastne doufám, že ty nejlehčí teprve budou…:-D
Re:
To mě mrzí. Mám rád otázky, které mám vytvořené za chvilku ale Vás zaměstnají
na celý večer. Obávám se, že tentokrát to bylo přesně naopak. Úryvky
jsem vybíral celý večer já.
Re:
To mě mrzí.
Mám rád otázky, které mám vytvořené za chvilku ale Vás zaměstnají na celý večer. Obávám se, že tentokrát to bylo přesně naopak. Úryvky jsem vybíral celý večer já.
Re: Re:
To mě přesně napadlo! Že tyhle ukázky jste určitě vybíral déle než byly ze stran soutěžících rozlušťovány…:-)
Inu, pro jednou příjemná změna (pro nás).
Ale myslím že po některých minulých otázkách jsme si trochu oddechu zasloužili.
…a já nemám vyřešenou ještě tu včerejší..takže asi
jdu...........spát a budu řešit zítra
Přepisy
Neměl jsem co dělat, udělal jsem všechny
Tak dnešní otázka mi teda dá zabrat. Už včera jsem se u těch ukázek
zapotila. Narozdíl od ostatních mi to nepřijde zrovna lehké.
Přepisy
Neměl jsem co dělat, udělal jsem všechny
Re: Přepisy
Taky jsem si dal všechny. Docela pohodová otázka.
Tak dnešní otázka mi teda dá zabrat. Už včera jsem se u těch ukázek zapotila. Narozdíl od ostatních mi to nepřijde zrovna lehké.
Re:
Jsem na tom stejně, i včerejší otázka mi dala zabrat. No o dnešní ani nemluvím:-)))Nicméně musím říct, že otázky se mi přesto líbí!:-)Jsou nápadité!
Fiiiha- to je teda otazocka- idem na to
Super, nerozuměla jsem opravdu jen jedné
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.