Velká seriálová soutěž 2010

Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010

Tak tohle mi šlo lépe. Ze začátku jsem myslel, že se to týká hlavně HFE a hledal jsem spojitost tu na stránkách, pak jsem přemýšlel o spojitosti žánrech, ale nakonec jsem na to přišel. Ale včera to byla bída pro mě :-D

Premyslela jsem o tehle otazce cely den. :-) Uz mi to mozna zacina dochazet. :-D Chapu proc jste dal k sobe serialy The Simpsons and Futurama, uz jsem pochopila i spojeni mezi V a The 4400, ale unika mi spojitost mezi Chuckem a The O. C. Takze jsem tam kde jsem byla.lol Ale jeste zkusim zapojit par mozkovejch bunek a treba se mi rozsviti. :idea:

Jo, a dekuji za odpoved na mou predeslou otazku. :-)

Jééééé, ja jsem prisla na spojitost mezi Chuckem a The O.C.! Vim, ze se tady o tom taky nekdo zminoval. Tak zkus nad tim jeste premejslet. Urcite na to prijdes. Ted jen spojit ten zbytek. :-D

Já jsem taky nejdřív nevěděla, jak k sobě seriály seřadit. Ale díky vašim komentářům jsem to pochopila. Takže hotovo. Díky. :-)

Uz to mam hotovy! Asi mi kousek mozku stale funguje. :-D Vsem kdo si nevi rady vzkazuju at to zkusi a uvidi, ze na to prijdou. Neni to tak tezky jak to vypada.

Tak konečně otázka pro mě na několik minut !!/ Na rozdíl od těch dvou minulých, které se téměř všem zdály jednoduché a já je nezvládla :-( :oops: /

moc pěkná otázka, jste ale hlavička :-D

Tak zítřejší otázka mě doopravdy pobavila :-D :-D :-D

Dobře vidím ???

Dnešní otázka nás nenutí nutně se zabývat všemi osmi seriály?

Stačí 3 ?

Holiday !!!
:-D

Pěkná otázka!:-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re:

Klikněte na Angličtina pro začátečníky – mapa kurzu. Myslím, že tu jen tak nedoženeme. :-)

Re: Re:

Však jsme taky ještě neskončili. :-)

Chápu to dobře, že jeden s osmi seriálů o který soutěžíme je v dnešním TV programu a já ho mám najít? Nebo mám hledat jakýkoli americký seriál, anebo my máme nějaké „naše“ české seriály vyjmenovat? Asi to zadání nějak nechápu. Kolik mám čeho vyjmenovat? Díky za odpověď.

super dneska oddychova minutova otazka:)

Díky Paffell, teď už to konečně chápu :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.