Velká seriálová soutěž 2010

Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010

No já si myslím, že pan Vít mě zaměstnal na pěkné hodiny. Takže se vám ty otázky povedli :-D . Já s tím bojuji vlastně ještě teď a nevím, nevím jak dál. Tak hezky jsem to rozjel a teď jsem se zabrzdil včera a dneska. Narozdíl od ostatních, jsou tyto otázky moc těžké. :?

Dobrý den, dotaz. Pokud si nejsem stoprocentně jistý, které nahrávky mám správně, můžu jich poslat víc a zajistit tak, že budou aspoň tři správně?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Fillidius vložený před 15 lety

Dobrý den, dotaz. Pokud si nejsem stoprocentně jistý, které nahrávky mám správně, můžu jich poslat víc a zajistit tak, že budou aspoň tři správně?

Re:

Já si myslím, že jo. Proč ne? Tím lépe. Můj názor. Já se s tím plácám furt ;-)

Tak nad touto otázkou, přestože vypadá složitě, jsem strávila zatím nejméně času. Jinak u toho sedím pořád, žádný ze seriálů jsem nesledovala, tak mi tahle soutěž dává dost zabrat.

:-)

kedze ta prva dvojica bola zvolena tak ze viem uz z minulych sutazi tak mi tato otazka trvala asi najkratsie :-) … a uz som zacala pisat 7 stranu vo worde kde mam otazky aj odpovede! :-D … to tu este nebolo! :o :shock:

Super otázka! To je snad první, kterou jsem měla během chviličky!:-)

Ja jsem asi mimo, ale nejak nerozumim 10 otazce.(?) Napr. serial True Blood miluju a videla jsem snad vsechny dily, ale nechapu moc spojitost s jakymkoliv serialem a i kdyz jsem to nejak dala dohromady, nejsem si vubec jista. Chapu to dobre, ze mame prirazovat podobne serialy, s podobnymi zanry, postavami apod. k sobe? Diky za odpoved. :-)

P.S. Az se bude hrat o serial True blood tak se urcite pripojim. ;-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Dannuska vložený před 15 lety

Ja jsem asi mimo, ale nejak nerozumim 10 otazce.(?) Napr. serial True Blood miluju a videla jsem snad vsechny dily, ale nechapu moc spojitost s jakymkoliv serialem a i kdyz jsem to nejak dala dohromady, nejsem si vubec jista. Chapu to dobre, ze mame prirazovat podobne serialy, s podobnymi zanry, postavami apod. k sobe? Diky za odpoved. :-)

Re:

Na to, podle čeho doplnit tabulku, musíte přijít sami. Vodítkem by měly být seriály, které jsou už doplněné. Přijde Vám, že jsou podobné?

Dnesni hadanka se mi moc libila :-)

no tak tuto otazku asi preskakujem, nepride mi ze napr. Chuck a The O.C maju nieco spolocne, a tiez si neviem predstavit priradit k niecomu True Blood alebo Vampire diaries k nejakemu z tych zostavajucich serialov…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od MonasMoon vložený před 15 lety

no tak tuto otazku asi preskakujem, nepride mi ze napr. Chuck a The O.C maju nieco spolocne, a tiez si neviem predstavit priradit k niecomu True Blood alebo Vampire diaries k nejakemu z tych zostavajucich serialov…

Re:

tak uz som na to asi prisla:)…teda povedat pravdu mama vnukla myslienku:)

Uf.. Tak na první pohled to vypadalo tragicky, nakonec to ale šlo rychle :-)

Jestli my náhodou zároveň nesoutěžíme o nejnavštěvo­vanější článek?! :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od enjula vložený před 15 lety

Jestli my náhodou zároveň nesoutěžíme o nejnavštěvo­vanější článek?! :-)

Re:

Klikněte na Angličtina pro začátečníky – mapa kurzu. Myslím, že tu jen tak nedoženeme. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.