Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

to souhlasím… :?

Taky už jsem ji našel, ale takových přeměn jsem snad ještě nikdy nevymyslel :-D
Mam stejný problém jako georgia, co budu celou neděli dělat, když jsem ji našel už teď?:-D Ale jak říká Marek, v neděli se nic dělat nemá… takže aspoň bude čas na brouzdání po HFE :-)

Chápu správně, že se jedná o nejmenší počet tahů? ono to jde spočítat, těch kombinací může být max. 6, takže nechápu jakto, že někdo jich má i přes 10.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Johnnie vložený před 15 lety

Taky už jsem ji našel, ale takových přeměn jsem snad ještě nikdy nevymyslel :-D
Mam stejný problém jako georgia, co budu celou neděli dělat, když jsem ji našel už teď?:-D Ale jak říká Marek, v neděli se nic dělat nemá… takže aspoň bude čas na brouzdání po HFE :-)

Re:

Třeba můžete zkusit z těch dosavadních kostí postavit kostru člověka. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od crazyflower vložený před 15 lety

Chápu správně, že se jedná o nejmenší počet tahů? ono to jde spočítat, těch kombinací může být max. 6, takže nechápu jakto, že někdo jich má i přes 10.

Re:

Ne, nemusí se jednat o nejmenší počet tahů… ale přiměřeně.

Tak naštěstí se po třech proměnách zadařilo :-D( zvláštní když jsem tuhle hru hrála poprvé) – už jsem se začínala bát že kostičku nikdy nenajdu 8-)

Re:

Protože vymýšlím kraviny, protože mi už nic jiného nevychází a stále nenacházím. =D

Ještě jedna otázka, můžu použít i písmeno, které není v těch dvou slovech?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Sipral vložený před 15 lety

Tak naštěstí se po třech proměnách zadařilo :-D( zvláštní když jsem tuhle hru hrála poprvé) – už jsem se začínala bát že kostičku nikdy nenajdu 8-)

Re:

Možná je to právě tím, že to neznáte:-)

Re:

já už to tak zkuším, pochopila jsem že ano z výkladu hry

Re:

Ano, jistě. Někdy je potřeba to brát oklikou, protože přímá proměna nejde, protože dané slovo třeba neexistuje.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kate007 vložený před 15 lety

Re:

já už to tak zkuším, pochopila jsem že ano z výkladu hry

Re: Re:

olalá! mám to! a jedu dál! a zítra můžu spát!! jupí!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re:

Ano, jistě. Někdy je potřeba to brát oklikou, protože přímá proměna nejde, protože dané slovo třeba neexistuje.

Mám to také. To to dalo práce. Hodně štěstí v hledání.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petra vložený před 15 lety

Mám to také. To to dalo práce. Hodně štěstí v hledání.

Re: Re: Re:

Gratuluji, držela jsem vám palce, ať se to podaří :)

Ta moje matika je prokletí. Když jsem si spočítala, kolik je zhruba možností, tak jsem se rozhodla, že nejlepší bude, když tuhle otázku přeskočím:D Gratulace úspěšným!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.