to souhlasím…
Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD
to souhlasím…
Taky už jsem ji našel, ale takových přeměn jsem snad ještě nikdy
nevymyslel
Mam stejný problém jako georgia, co budu celou neděli dělat, když jsem ji
našel už teď?:-D Ale jak říká Marek, v neděli se nic dělat nemá…
takže aspoň bude čas na brouzdání po HFE
Chápu správně, že se jedná o nejmenší počet tahů? ono to jde spočítat, těch kombinací může být max. 6, takže nechápu jakto, že někdo jich má i přes 10.
Taky už jsem ji našel, ale takových přeměn jsem snad ještě nikdy nevymyslel
Mam stejný problém jako georgia, co budu celou neděli dělat, když jsem ji našel už teď?:-D Ale jak říká Marek, v neděli se nic dělat nemá… takže aspoň bude čas na brouzdání po HFE
Re:
Třeba můžete zkusit z těch dosavadních kostí postavit kostru
člověka.
Chápu správně, že se jedná o nejmenší počet tahů? ono to jde spočítat, těch kombinací může být max. 6, takže nechápu jakto, že někdo jich má i přes 10.
Re:
Ne, nemusí se jednat o nejmenší počet tahů… ale přiměřeně.
Tak naštěstí se po třech proměnách zadařilo ( zvláštní když
jsem tuhle hru hrála poprvé) – už jsem se začínala bát že kostičku
nikdy nenajdu
Re:
Protože vymýšlím kraviny, protože mi už nic jiného nevychází a stále nenacházím. =D
Ještě jedna otázka, můžu použít i písmeno, které není v těch dvou slovech?
Tak naštěstí se po třech proměnách zadařilo
( zvláštní když jsem tuhle hru hrála poprvé) – už jsem se začínala bát že kostičku nikdy nenajdu
Re:
Možná je to právě tím, že to neznáte:-)
Re:
já už to tak zkuším, pochopila jsem že ano z výkladu hry
Re:
Ano, jistě. Někdy je potřeba to brát oklikou, protože přímá proměna nejde, protože dané slovo třeba neexistuje.
Re:
já už to tak zkuším, pochopila jsem že ano z výkladu hry
Re: Re:
olalá! mám to! a jedu dál! a zítra můžu spát!! jupí!
Re:
Ano, jistě. Někdy je potřeba to brát oklikou, protože přímá proměna nejde, protože dané slovo třeba neexistuje.
Mám to také. To to dalo práce. Hodně štěstí v hledání.
Mám to také. To to dalo práce. Hodně štěstí v hledání.
Re: Re: Re:
Gratuluji, držela jsem vám palce, ať se to podaří
Ta moje matika je prokletí. Když jsem si spočítala, kolik je zhruba možností, tak jsem se rozhodla, že nejlepší bude, když tuhle otázku přeskočím:D Gratulace úspěšným!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.