Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Tedy to bylo poměrně těžké, bála jsem se, že nevymyslím to pravé slovo, ale naštěstí se podařilo.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od crazyflower vložený před 15 lety

Ta moje matika je prokletí. Když jsem si spočítala, kolik je zhruba možností, tak jsem se rozhodla, že nejlepší bude, když tuhle otázku přeskočím:D Gratulace úspěšným!

Re:

Nejde o to, že je šest možností, je jen šest možností, jak změnit ve slově find první písmenko. Dále pak můžeš měnit různě a prosto vzniká více možností, ale určitě to nevzdávej.

Když najdeš, teď šest písmenek na změnení, už to není tak těžké.

…rozum velí: „jdi spát“ popsal jsem dvě A4 papíru, ale kost nic. Vytrvalejším a méně unaveným ať se daří!

Nedoufala jsem v to, ale mám ji! :-D

Mám danou kost hledat jen u slovíčka ve slovníčku nebo třeba i níže u jednotlivých článků na stejné straně (tedy u nadpisu článku)???

Odkaz na příspěvek Příspěvek od spidrova vložený před 15 lety

Mám danou kost hledat jen u slovíčka ve slovníčku nebo třeba i níže u jednotlivých článků na stejné straně (tedy u nadpisu článku)???

Re:

kost je vložená jako slovníková ilustrace daného slova (se kterým ovšem nemá nic společného)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re:

kost je vložená jako slovníková ilustrace daného slova (se kterým ovšem nemá nic společného)

Re: Re:

Děkuji. ;-)

Nejkratší cesty jsem měl zkontrolované během minuty, pak jsem na to už šel hrubou silou. Nakonec ji mám.

tak tohle bude náročné – hru jsem zkoušela, když ji sem Marek dal hned první den a došla jsem k názoru, že tohle nebude můj šálek čaje .-(

bami

Nechám se překvapit…

Dnes se mi podařilo asi vyladit na Markovy myšlenkové pochody, nebo mi prostě přálo štěstí.
Na druhý pokus zásah. Opravdu kost s tím slovíčkem nijak nesouvisí – teda pokud nejste kanibal. :-D

Další skalp v mé svatini :-D

Abych byl zařazen do slosování, může mi chybět jednu kost? :-D Dnes jsem totiž úplně nahranej :-(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Vonty vložený před 15 lety

Abych byl zařazen do slosování, může mi chybět jednu kost? :-D Dnes jsem totiž úplně nahranej :-(

Re:

Můžou Vám chybět dokonce dvě.

Eureka! I have found it! :-) :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.