Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Johnnie vložený před 15 lety

Dovíme se výsledek soutěže ještě dnes (třeba o půlnoci), nebo můžu jít klidně spát a podívat se zítra přes den?:-D

Re:

Běžte klidně spát… výsledky budou až zítra asi odpoledne. Dřív to bohužel asi nestihnu.

Super soutěž, taky mě mrzí, že končí. Dobře jsem se bavila. I přesto, že sobotní kostičku taky nemám – na chvíli jsem se večer natáhla, že si narovnám záda a když jsem se vzbudila, tak už jsem to pak nestihla. Slovo jsem nejspíš nakonec našla, ale bylo už 22:05 a na stránkách nová otázka. Ale nejvíc mě nadchlo, že jsem konečně měla možnost prozkoumat stránky a objevit spoustu užitečných článků. Některé jsem si hned vytiskla. Např. ten první, co tu uveřejnil Roman. Tyhle slovesa se mi náramně hodí ve chvílích, kdy mluvím na děti anglicky. I v případě, že nevyhraji (což je tařka jisté), tak účast v soutěži už výhrou byla. Takže doufám, že takových soutěží bude víc a už se na ně těším.

Tak já snad nemám důvtip nebo mě to nepálí, ale prostě nic.

:-( a já jsem si devátou kostičku zapomněla v práci :-D ach jo

Sotva jsem poslala odpovědi (alespoň doufám, že se to povedlo), tak už se mi po kostičkách stýská.
Byla to úžasná soutěž, se skělou motivací, perfektními otázkami, zapeklitými řešeními – no prostě senzační :) To dosvědčuje i množství komentářů – jež je snad nejvyšší, co jsem kdy u nějakého článku či soutěže zahlédla :)

Přeji všem klidnou noc :) A zítra hodně štěstí :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lioness vložený před 15 lety

Re: Re:

To jsem zvědavá jak ty kosti narvete do datové schránky :-D.

Re: Re: Re:

Myslím, že po převodu do toho jejich formátu z nich bude kostní moučka:-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Jakab vložený před 15 lety

Tak já snad nemám důvtip nebo mě to nepálí, ale prostě nic.

Re:

ta poslední mi taky dala. Vůbec jsem si neporadila s tím „skoro“.

Tak kde byla včera kostička schovaná? A jaká to byla kostička? Jaké to bylo slovíčko? Myslím, že teď po ukončení soutěže se to může říct, ne? Jsem jen hrozně zvědavá :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od lidunkab vložený před 15 lety

Tak kde byla včera kostička schovaná? A jaká to byla kostička? Jaké to bylo slovíčko? Myslím, že teď po ukončení soutěže se to může říct, ne? Jsem jen hrozně zvědavá :-D

Re:

já myslím, že se všichni neúspěšní zasekli na špatném slově. Také jsem zkoušela asi 3 hodiny stále dokola slovíčko, o kterém jsem byla přesvědčená, že je to ono. A nakonec to bylo tak lehký! Mimochodem, kost je stále na daném místě :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od lidunkab vložený před 15 lety

Re:

slovo bylo COPS. Když zadáte COPS do vyhledávače, najde Vám to okruh slovní zásoby COPS a v něm dole je ona kost.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re:

slovo bylo COPS. Když zadáte COPS do vyhledávače, najde Vám to okruh slovní zásoby COPS a v něm dole je ona kost.

Byla to moc prima soutěž, ale dal jste nám hezky zabrat, Marku. U té poslední otázky stačilo zadat COP, a už jsem byla v háji. Chodila jsem kolem toho jako kolem horké kaše a uvažovala nad tím vaším „skoro“, pak jsem zkusila zadat „COPS“ a šlo to. Vy jste ale filuta. U té pětky jsem toho nakonec musela nechat, asi by mě trefil šlak…
Ale díky za bezva soutěž :):):).

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re:

No jo, když už znám to slovo, tak ho tam slyším. Já strávila půl večera, že jsem pořád zkoušela squints a pak různé fígle, jak si poradit s tím „skoro“.
Byla to moc príma soutěž, radost z objevení kostičky byla vždycky obrovská. Díky.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Anazi vložený před 15 lety

No jo, když už znám to slovo, tak ho tam slyším. Já strávila půl večera, že jsem pořád zkoušela squints a pak různé fígle, jak si poradit s tím „skoro“.
Byla to moc príma soutěž, radost z objevení kostičky byla vždycky obrovská. Díky.

Re: Re: Re:

Tak já se nachytala na to samé! Přesně tohle slovo a jeho různé varianty jsem tam zadávala a hledala, kde je ta finta! Neuvěřitelné…:-)

tak zrovna tahle mi tolik problém nedělala – já vyhořela v neděli :-(

Re:

To je něco jako Martini?:)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.