Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Elafrela vložený před 15 lety

Hilfe teda help!

Já asi potřebuju brýle už i na čtení :-( budu vědět vše o slovesech get a put a předložkových vazbách a frázových slovesech, ale kost nikde.

Re: Hilfe teda help!

Taky jsem nic nenašla :-). Teda odpověď ano a hned vícekrát, ale kost žádnou. Kdybych se věnovala angličtině po tu dobu co jsem hledala kost bylo by to užitčnější :-), asi stárnu, ale na tohle fakt nemám čas.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lioness vložený před 15 lety

Re: Hilfe teda help!

Taky jsem nic nenašla :-). Teda odpověď ano a hned vícekrát, ale kost žádnou. Kdybych se věnovala angličtině po tu dobu co jsem hledala kost bylo by to užitčnější :-), asi stárnu, ale na tohle fakt nemám čas.

Re: Re: Hilfe teda help!

Já bohužel taky ne :-( a tak ráda bych se zúčastnila. Ale fakt jsem vymetla kde co a bez úspěchu.

mi to pride ako hladat ihlu v kopke sena, pretoze sak odpoved moze byt uplne kdekolvek a vase stranku su rozsiahle

Odkaz na příspěvek Příspěvek od MonasMoon vložený před 15 lety

mi to pride ako hladat ihlu v kopke sena, pretoze sak odpoved moze byt uplne kdekolvek a vase stranku su rozsiahle

Re:

Právě že je přesně tam, kde by ji člověk měl hledat. Žádné záludnosti pro tuto soutěž snad ani neplánuji.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Elafrela vložený před 15 lety

Re: Re: Hilfe teda help!

Já bohužel taky ne :-( a tak ráda bych se zúčastnila. Ale fakt jsem vymetla kde co a bez úspěchu.

Re: Re: Re: Hilfe teda help!

Když už všechno víte o frázových slovesech, jak to, že jste kostičku nenašla?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Re: Re: Re: Re: Hilfe teda help!

A myslím, že na tuhle ani brýlí netřeba. :D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Re: Re: Re: Re: Hilfe teda help!

Já fakt nevím, asi pro samý oči nevidím, jak se říká. Jen žárovky a žárovky…no třeba to vyjde zítra. Dvě otázky přece nemusím mít :-)

jupííííííííí!! konečně jsem ji našla!!! po 2 dnech vyčerpávajícího hledání, jí mám!! ted mi to ale nebude vycházet, když bude na hledání kostičky jen 1 den :-D

Hurá mám ji, ale řeknu vám, je to fuška:))

Lidi já ji našla :-D konečně! Přehlédnout fakt nejde, ale já ji hledala v jiných článcích. No tak sláva :-)

Já tu kost snad nenajdu, už nad tím přemýšlím hodinu a připadá mi, že jsem prošla celé tyhle stránky a pořád nic…

málem jsem zase prošvihla začátek. Naštěstí ne a kost mám taky :) to mě těší, že je to takhle jednoduché, najít mi jí zabralo asi 10 sekund :D

Tak jsem to konečně našla :) ..a zjistila, že asi potřebuju silnější brýle, protože jsem u toho článku byla tak 5× a neviděla jsem to :D

Kostička nalezena. Rozhodně lehčí než včera. :-)

No sláva, dnes je to lehoučké – otázka i hledání kostičky. Napoprvé a s jistotou. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.