Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

The Boy

Je to tretia epizoda PRVEJ serie ?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

No sláva, dnes je to lehoučké – otázka i hledání kostičky. Napoprvé a s jistotou. :-)

Re:

souhlas. tentokrát no problem. Možná z těch kostí vyleze Australopithecus. :)

1. kost byla jednoducha. Ja ten serial jeste nevidela, tak jsem se zalekla te druhe otazky. Ale v pohode, odpoved i kost se da najit velmi rychle, par minut. Diky za skvelou soutez.

2. kost nalezena :-) dnes v klidu :-)

Kdyby tak šéfici viděli za co mě platí, ale dnes to na kvalitě mé práce snad nepoznají. Tak ahoj zítra. :-D

ach jo, byla jsem v práci a utekl mi začátek… :-(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od vestr vložený před 15 lety

ach jo, byla jsem v práci a utekl mi začátek… :-(

Re:

Nevadí, stačí jich osm z deseti.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od AdrianaXXX vložený před 15 lety

The Boy

Je to tretia epizoda PRVEJ serie ?

Re: The Boy

Mám. Návod je v zadaní úlohy. :-)

2. kost

Tak horlivě jsem se pustil do řešení druhé odpovědi, že jsem zadání ani nedočetl do konce a potom se divil, že 2. kost nemůžu nejít u článku kde stopro musí být!? :-)

můžete prosím upřesnit druhou otázku – třetí epizoda, ale které série, té první? Díky.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od kajma vložený před 15 lety

můžete prosím upřesnit druhou otázku – třetí epizoda, ale které série, té první? Díky.

Re:

Áno, prvá epizoda 3.serie.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od kajma vložený před 15 lety

Re:

Pardón – 3. epizoda 1.serie

Jéé, můj oblíbený seriál, ještě že jsem přišla včas, kdy se ještě můžu účastnit :)!

Mám

Máááám i tu druhou :)

Tak tenhle úkol byl vysloveně zábavný :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.